Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nevek

2008.04.20. 12:54

A mozgalomban soha nem volt divat német beceneveket adni egymásnak, egészen a Szántó féle könyv megjelenéséig amiben a Kishát sztárolják - ő egyébként még punk korában kapta ezt a becenevet. A legtöbben az iskolából hozott , a hobbihoz kapcsolódó vagy nevükhöz kapcsolódó beceneveket használtak. A könyv megjelenése után gombamód szaporodtak a Hanzik, Günterek, Adolfok stb.

Öv

2008.04.19. 16:29

Annak idején többen is hordtunk rruszki katonai szíjat, ami kiváló önvédelmi eszköznek bizonyult, az alábbi eset is egy ilyen övhöz kapcsolódik. Amikor mesélték majd meg szakadtam a nevetéstől, szegény srác akiről szól évekig durcás volt érte ha emlegettük.

Egy esti séta alkalmával az ismerőseim arra lettek figyelmesek, hogy az egyik éjszakai szorakozóhelyről néhány hazánkban tanuló fiatal jött kifele, akiktől feltétlenül meg akarták védeni magukat. Önvédelem közben az egyik srác kezéből kikapták az önvédelmi övet és a saját szíjjával kezdték ütni, persze a többiek segítettek rajta, az önvédelmi akciót a közeledő sziréna hangja szakította félbe, így az öv a tolvajnál maradt.

Az esetet csak azért írtam le, hogy világossá tegyem miért hordtunk övet is és nadrágtartót is.

ui:Ez az eset még a '80-as években volt.

 

A kép csak illusztráció:

Huligánok 2.

2008.04.18. 17:36

A Huligán együttes a kezdet kezdetén a lakásomon tartotta a próbáit. Az egyik ilyen próba után megálltunk hógolyózni az utca végén, egy-egy golyó az egyik kerítésen csattant. Már tartott a  csata egy ideje mikor valaki kikiabált a kerítés mögül:

-Huligánok!!!

-Honnan tetszik ismerni? A néni a rajongónk?

Blahán

2008.04.17. 19:29

Ezt a sztorit még a '80-as évek közepén hallottam. Egy nyári este egy metál buli után jól fésült fiatalok ballagtak a Blahán amikor észrevettek néhány valutázó idegent, nosza egyből a tettek mezejére léptek. Bár a nepperek voltak többen, a meglepetés ereje hatott és gyorsany fölénybe kerültek ifjaink, amikor az egyik seftelő kiszaladt az útra és megállított egy autót ami épp egy taxi volt. Bakancsos barátainkban meghűlt egy pillanatra a vér, a taxis rendőrt fog hívni. Ám nem ez történt, a soför kiugrott és egy szerelővassal nekiugrott az aszfaltbetyárnak, miután azt helyben hagyta odaintett a jólfésült társaságnak és békésen továbbhajtott.

A kép csak illusztráció:

Pogó

2008.04.17. 19:16

A már említett punk ismerősömmel elmentünk a U.K.Subs második hazai koncertjére, mivel az első bulijuk érdekesen végződött (a kopaszok eltörték a gitáros kezét) reméltük itt is lesz valami esemény. Mások is reménykedhettek mert elég sok skin volt a bulin. A koncert hevében elkapott a pogozhatnék, a tánc közben a havert felborítottam. A buli után odajöttek hozzám gratulálni,hogy jól elintéztem azt a punkot.

Diszkóban

2008.04.16. 20:30

A városunkban többször volt összetűzés a helyi kisebbséggel, de igazán nem tartottunk egymástól. Egyszer csináltam egy házibulit ahova néhány normálisabb punk ismerősömet is elhívtam. Ezek a bulik álltalában 2-3 naposak voltak, az említett is ilyen 3 naposra sikerült rendezvény volt, amikor a második este az egyik punk és az egyik kopasz srác kitalálta, hogy ők dizsibe mennek. A szót tett követte, a punk 30 centis taréjjal felkapta a baseball ütőmet és elindultak. A helyi nevezetességbe minden további nélkül bejutottak, anélkül, hogy szétnéztek volna a terem közepén elkezdtek pogózni. Ez a helyi kisebbség körében akkora riadalmat keltett (akikkel tele volt a terem), hogy körben szorosan a falhoz tapadtak. A két táncoló úriember 2-3 szám után megunva a szórakozást, visszatért a buliba. Az esetről még évek múlva is legendák zengtek, néhol több száz fősre duzzasztva a bőrhajúak számát.

 

Kettesben

2008.04.16. 20:18

Még a '80-as évek közepén történt, hogy az egyik haver nőjével mentem a Zebegényi békefesztiválra. Az indulást korábbra terveztük, de az egy kicsit elhúzódott. Zebegényben a terepet nem igazán ismertük így az erdő közepén ránk esteledett, a közelben találtunk egy magaslest, itt töltöttük az éjszakát kettesben.Mivel úgy gondoltam házinyúlra nem lövünk, hát alvással töltöttük az időt. másnap megleppetten tapasztaltuk, hogy a rendezvénytől kb. 200m-re éjszakáztunk. Az eset után néhány nappal a viszonylag új (néhány hónapos) barátikörben elterjedt, hogy buzi vagyok, na azóta az eset óta inkább abból volt problémám, hogy a házinyulat is levadásztam.

Krumpli pucolás

2008.04.15. 19:23

Néhány évvel a már említett mosogatás után a már említett haver elhívott sörözni, de én épp anyámnak segítettem főzni, hogy minél előbb ihassunk a srác is beszállt segíteni.

Az alábbi párbeszéd közte és anyám közt zajlott.

-Nudli, szereted te a krumplit?

-Igen.

-Akkor miért pucolod olyan vastagon?

Mosogatás

2008.04.15. 19:19

Még '88 elején történt, hogy haverral koncertre készültünk menni, de ő csak úgy jöhetett, ha előtte elmosogat. A barátság nevében, na meg, hogy ne kelljen egyedül utaznom, rögtön felajánlottam, hogy segíteg, én mosogatok ő meg törölget. Mosagatás letudva, a srác levette a szüleit 100Ft-tal, hogy a lányokat is meg tudjuk hívni egy italra a discóban (a szülei úgy tudták oda megyünk) és már indultunk is. Akkor még a retur jegy 52Ft volt a beugró 20-30Ft és még 2 sört is ittunk a 100-asból. Pár héttel később amikor a rendőrök elvitték a srácot a Kőbánya-Kispesti balhé után nem a rendőrök pofonjai voltak a legrosszabbak, hanem hogy be kellett vallania a szüleinek, hogy nem dizzsibe voltunk. Évekkel később a srác édesanyja elárulta, hogy el kellett újra mosogatnia utánnam, azt hiszem kár volt úgy rohannunk.

süti beállítások módosítása