Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zetor

2008.08.05. 19:44

Ez a történet Zetorról szól.

Az Úr nem tudom hanyadik esztendejében-úgy a 90-es évek közepén a nagykőrösi kömény-mag elhatározta,hogy most úgy magyaros-huligános-betyáros módra megtámadjuk a BIT rendezvényét./a homályos emlékezetüek számára:ez a "diszes" kompánia volt zuschlági FIB,mostanság szocietas néven csufolják őket,de mindegy is,hiszen ugyanaz a kutya szarta őket.Ja,ja az a fajta ,amelyikből sose lesz demokrata szalonna./
Egy szó,mint száz az elhatározást tett követte.Erősitést hivtunk Szolnokró meg Kmétről.Lettünk is vagy 20-25-en betankoltunk és indultunk.Kicsit hangosra és egyáltalán nem katonásra sikerült vonulásunk,igy hupikék diszkiséretet kaptunk.
Odaértünk,támadtunk kis dulakodás,rugdosás a mi részünkről,beszarás a baloldalon és droid sorfal,akkor még páncél és fegyver nélkül.
Egy egyautós szük utcáról van szó amelyet keresztül-kasul betöltöttek a kopaszok...és jött a két ork.Büszkén,hetykén,ahogy kell.Lehet,hogy még nem láttak még skint,de jöttek.
Zetorról tudni kell,hogy hogy úgy 195cm.mázsa 10,Zorán szemüveg.Szóval ork szemmel nem lehet szép látvány.Szóval Zetor azonnal meg akarta nekik mutatni,merre van az ő hazájuk.Eléjük ugrott,és talán már az örök vadászmezőkön dézsmálnák más tulajdonát,ha nem szólok neki:"Ugyan,hagyd el!ártalmatlanok."
Azért odalibbent hozzájuk és elővette legcsúnyább nézését,atyai hangon,csendesen szólt:"szaladjatok" Az a két csökött agyú nem étette a szót,vagy csak hülyék voltak,mint fajtársaik,nem mozdultak.Zetor emelt a hangján,de most is még csak unokáját korholó nagyapónak tünt:"szaladjatok"Azok csak néztek,mint borjú az új kapura.Ekkor fogyott el hősünk türelme.
Elkezdett toporzékolni gyönge 45-s bakancsában és orditani:szaladjatok!szaladjatok!No ezt már megértették és őrült rohanásba kezdtek.Azóta is szaladnak,ha mög nem hóttak...

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr44602356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.08.05. 20:16:59

végig olvastam a blogot, csak egy kérésem van:
Méééééééééééééééééggggggggggggg
süti beállítások módosítása