Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



2016 will bring fantastic shows both abroad and in our little country. But now there will be one outstanding event among the concerts, namely an all-day long program prearranged for 16th July, 2016. Unlike past events near water, now the event will take place on a beach in Budapest organized specially for tattooed people. On this day the ones who do not wear a tattoo will look strange. This is also the reason why the event is titled: Ink in the Sun festival. We expect visitors from the opening (10.00) until late afternoon with programs for families. The music will be softer, there will be water games, a playground with folklore elements, competitions for the tattooed ladies, gentlemen and their children.
A prestigious jury
Jocke /Pitbullfarm/
Mr. Tattoo /Redneck 28/
Misi /Respect Tattoo/
Petrovszki Attila /HS/
will judge the tattoo competition which will contain 2 categories: tattooed couples and historical tattoos . According to our plans, the prizes will be given to the winners at 5 pm followed by live performances. When selecting the bands we put emphasis on the tattoos, so the
Pitbullfarm (Sweden),
the Redneck 28 (Wales)
Sziva Balázs és a Szent suhancok
and the Óbudai fiúk meg a Ramon
will entertain the audience. The event will be held even if it rains and the ticket prices will be fair and reasonable. It is sure that it will be free of charge for children and there will be different price categories to choose from.

share2016-03-15-a5c0fcbd6b6602a3f8edb1d571fa8b8a4c084882afcc105103eb557a0b3aa8f6-picture.jpg
(ideiglenes munkaplakát)

2016 remek rendezvényeket hoz mind külföldön, mind kicsiny hazánkban. Egy viszont kiemelkedik a megszokott koncertek közül, 2016.07.16.- ra egész napos élményt ígérnek a szervezők. Az eddigi vízpartos rendezvényekkel ellentétben egy strand fog Budapesten teret biztosítani a rendezvénynek ami a tetováltakat veszi célba. Ezen a napon az lesz a fura ha a felnőtt strandolók közül valakinek nem díszíti tetoválás a bőrét. Erre utal a rendezvény elnevezése is, Tintát a Napra fesztivál! Már nyitástól (10:00) várják majd az érdeklődőket, és késő délutánig olyan programokat szerveznek ahol a családok kerülnek középpontba. Ebben az időszakban a zene is szolidabban fog szólni és játékos programok - sok sok vízi játék- népi játszótér és versenyek szórakoztatják majd a tetovált hölgyeket urakat és gyerekeiket.
Rangos zsűri
 Jocke /Pitbullfarm/
Mr. Tattoo /Redneck 28/
Misi /Respect Tattoo/
Petrovszki Attila /HS/
 fogja elbírálni a tetoválások versenyét amire 2 kategóriában lehet nevezni: - tetovált párok - történelmi tetoválások A tervek szerint a díjjak délután 17:00 - kor lesznek kiosztva és utána indul az élő zenés program.
A zenekarok megválogatásánál is szerepet játszott a bőr díszítése, így az alábbi előadók fogják szórakoztatni a nagyérdeműt:
Pitbullfarm (Svédország)
Redneck 28 (Wales)
Sziva Balázs és a Szent suhancok
Óbudai fiúk meg a Ramon
A rendezvényt eső esetén is megtartják valamint az ígéret szerint elérhetőek lesznek a jegyárak. Ami már biztos, hogy a gyerekeknek ingyenes lesz, valamint az, hogy több jegy kategóriából választhatják ki a részt venni szándékozók a nekik megfelelőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr208506576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása