Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sik-oi Miskolc, bemutatkozás

2019.09.09. 15:34

Az együttes 1989-ben alakult, teli vágyakkal, álmokkal amiket szerettünk volna megvalósítani. Terveink elég sokrétűek voltak, de legjobban a hasonló gondolkodású fiatalok összetömörítését tartottuk szem előtt.
A zenekar fennállásának ideje alatt, több ember is megfordult az együttesben:
 Cega - ének
 Feri - gitár
 Tamás - dob
 Szecsa - bassz
 Foci - szinti ('89-90)
Ebben az időben több sikeres koncertet adtunk. A fellépések alkalmával kb. 80-150 ember mindig jelen volt és jól érezte magát. Sajnos a koncertjeinken mindig jelen voltak olyan emberek, akik csak a balhét keresték.
A balhék miatt kilépett az énekesünk (Cega) és a szintisünk (Foci), így hárman folytattuk az elkezdett munkát, én (Feri) kezdtem el énekelni. Erről a korszakról már több koncertfelvételünk maradt fenn.
A régi "nagy banda" még egyszer összeállt a Ki, mit tudra, ahol 250-en voltak és nagyon nagy volt a sikerünk, erről videófelvétel is készült. Ezután a nagy siker után jött a teljes csőd, a dobosunk is kiszállt (Tamás), így ketten maradtunk. 1992-ben megtaláltuk a megfelelő dobost, Attilát és így vele elkészíthetjük az első demónkat ami valószínűleg szeptember körül kerül felvételre, a demó felvétel után szeretnénk minél több koncertet adni, ha lehetséges országszerte.
A bemutatkozást köszönjük Ferinek (Sik-oi, Belső Hang fanzine).

Megjelent a Working Class Protest 3. számában 1993-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3415054888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása