Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.


58858020_421013542021795_6894159032546754560_n.png

01. Mi a célja a tüntetésnek?
 Európa háborúban áll! Nem túlzás, hogy történelmi választások előtt áll szeretett kontinensünk. Nagyon nem mindegy, hogy az EP választások milyen eredményekkel fognak zárulni. Mi pedig természetesen az európai egyesült államok ellen és nemzetállamok mellett állunk. Nem akarjuk hogy a nemzetállamok megszűnjenek, és azt sem hogy a nyakunkra hozzon egy külső politikai erő, egy soha be nem illeszkedő ázsiai-afrikai tömeget. Nem akarjuk, hogy a kommunizmus után Moszkva helyett most Brüsszel diktáljon nekünk.

02. Hány embert vártok a megmozdulásra?
  Jó pár száz embert várunk oda. Lengyelek, flamandok, hollandok, vallonok és osztrákok is lesznek ott velünk

03. Mit vártok ettől a demonstrációtól?
  Az egyes pontban megjelölt célok felé való elmozdulását Európának. A V4-ek illetve Európa más országaiban a civil és hazafias erők is fejezzék ki a véleményüket a migráció kapcsán, hiszen ha nem teszünk semmit, akkor amikor még lehet, akkor később ne is lázadozzunk a számunkra nem kedvező jövő esetén.

04. Lesznek-e szervezett tömegközlekedési eszközök a kiutazáshoz?
 Igen, buszokkal és repülővel megyünk Brüsszelbe. Vannak akik külföldről érkeznek oda a helyszínre. A buszok Budapestről május 17-én, 16 órától indulnak a Hősök terétől, a Műjégpálya elől. A részvételi díj 25.000 forint önköltségi alapon. Jelentkezni lehet mindkettőre az europepatriotsunits@gmail.com vagy a tamaselnok@gmail.com-on, mobilon pedig ezen a számon: +36702946161. Ezeken tudtok jelentkezni erre a szerintünk nagyszerű kezdeményezésre.

05. Külföldön mekkora a támogatottsága a rendezvénynek?
 Nyugat-Európában a patrióta erőknek nagyon tetszik a kezdeményezés, ránk magyarokra úgy tekintenek gyakorlatilag mint a mai Hunyadi Jánosokra.

06. Itthon szinte teljes mellszélességgel kiállt a tüntetés mellett a jobboldal, volt aki ellenezte?
 Itthon nagyon szépen összeállt a nemzeti oldal, hiszen segíti a munkánkat többek között például a Toroczkai Laci, a Betyársereg, Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Gój motorosok, Budaházy Edda, régi Magyar Gárdisták. A Magyarok Világszövetsége pedig fővédnökséget vállalt. Ez a kezdeményezés nyilvánvalóan mindenkinek tetszik. Talán nem is hazafi az akinek ez nem tetszik, hiszen ez Európa kulcskérdése most.

07. Mit tanácsolsz a kiutazóknak? (mit vigyen, mit ne stb)
 Elsősorban a hazaszeretetét hozza magával, nemzeti jelképeket, nemzeti zászlókat is szívesen látunk. Amennyiben mozgalmat képvisel akkor a mozgalmi jelképek is jöhetnek. Egyedül a párt zászlók nem szívesen látottak ezen a rendezvényen, mivel ez egy civil kezdeményezés és szeretnénk hogy az is maradjon.

08. A belga hatalomtól, rendőrségtől milyen fellépés várható?
 Mivel ez egy bejelentett és a belga rendőrség által elfogadott hivatalos demonstráció ezért nem számítunk a részükről semmi különösebb fellépésre. Másfél éve már tartottunk egy jóval kisebb volumenű, szintén vonulásos rendezvényt, akkor sem volt semmi gond. Az antifákra azért van esély hogy találkozunk velük.

09. A felhívás megjelenése óta eltelt egy kis idő, milyenek a visszajelzések?
 Ahogy azt már fentebb írtam, úgy itthon, mint Nyugat-Európában nagyon örültek a hazafias erők ennek az eseménynek, mivel gyakorlatilag előttünk soha senki nem szervezett ilyent Brüsszelben, de még hasonlót sem. Nyilván ez teljesen más logisztikát igényel mint mondjuk kimenni egy majálisra enni-inni, zenét hallgatni vagy mondjuk kisétálni Budapesten a Kossuth térre. De elnézve az ellenzéki pártok által produkált létszámokat, még az állami ünnepeken vagyis a munkaszüneti napokon is, mi simán túl fogjuk őket szárnyalni, még Brüsszelben is. Tudjátok, ez egy olyan esemény lesz egy olyan eufórikus élmény amire sok év múlva is örömmel fogunk visszaemlékezni, hogy: igen, mi ott voltunk! Aki szeretne ezen a történelmi eseményen részt venni velünk együtt az ne habozzon és tartson velünk. Jelentkezni a fentebb leírt kontaktokon lehet.

10. Végszó/üzenet
 Talán az egyik példaértékű és kiemelendő dolog most, ebben a szervezésben, hogy az alapvetően egymással szemben álló flamandok és a vallonok is együtt tudnak működni az ügy érdekében. Sikerült őket úgy organizálnunk, hogy még ők is felül tudtak emelkedni a történelmi ellentéten és a migráció kérdésében, ami szerintünk Európa létkérdése, együtt működnek. Nagyon örülünk neki hogy ez a két náció is ott lesz az Európa Parlament épülete előtt. Úgy hogy magyar hazafiak! Akik még nem jelentkeztek erre a nemzetközi összefogásra, azok jelentkezzenek bátran, minden magyar patriótát szívesen látunk. Mert: Magyarország a magyaroké, Európa az európaiaké, de mi azt szeretnénk hogy ez a jövőben is így maradjon! Ha ezt Te is így szeretnéd, akkor gyere Te is és csatlakozz hozzánk! Freedom for Hungary, Freedom for Europe! Kremser Tamás Ötletgazda, Főszervező

59552364_423346281788521_8091286359198662656_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5914805756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása