Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az idei első skinhead koncert előtt váltottam pár szót Zalával ami elgondolkodtatott.
 Zala: - Ma már senki nem akar skinhead lenni, mindenki kifarol belőle. Nincs igény az értelmes elgondolkoztató szövegekre, mindenki megelégszik Trianonnal és a Nagy-Magyarországgal meg a tingli-tangli zenével.
(nem szó szerinti idézet)


A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr508323548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helmwige 2016.03.21. 18:10:45

Ez, sajnos, minden területre igaz... Rendesen, alaposan dolgoznak a népbutító gépezetek. A nyelvünket ledegradáló, agyelszívó médiák. És, lássuk be, 10-12 óra kemény gürcölés után az átlagember agya jobban képes befogadni a könnyebben emészthető szövegeket, a gondolkodásra cseppet sem késztető sorozatocskákat. Én 5 perc tömegközlekedést nem bírok ki olvasás nélkül, az emberek zöme viszont fordítva működik. Napi, sőt, havi, évi szinten nem szánnak 5 percet olvasásra. Márpedig az "értelmes, elgondolkodtató szövegek" csak azokat érdeklik, érdekelhetik, akik alapból szeretik az agyukat használni.
süti beállítások módosítása