Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

könyv

2009.09.27. 20:53

Már többen megkerestek ezzel a témával, ezért egy rövid levélváltás leírásával le is zárnám ezt a témát:

Már régebben is foglalkoztat ez a téma , csak elfelejtettem megkérdezni ... Neked van kedved könyvet írni a bőrfejű mozgalomról itt Magyarországon.??
Te már elég rég óta benne vagy ebben és a blog az nekem kicsit kevés , vannak rajta csattanós sztorik , de egy átfogó fogalmazás jó lenne.

 

A blog alig érdekel valakit. Régebben gondolkoztam könyv íráson, egyszer el is kezdtem, a jegyzetek még megvannak valahol, de szerintem nem érdekelne már senkit, aki megvenné meg csak leszólná az egészet, mostanában ez a divat. Őskövület lettem, a fiatalok még meghallgatják amit mondok, de már nem törődnek vele. A mozgalomból ismét divat lett, ismét nagy a széthúzás, mindenki mást akar.Vannak akik még megpróbálnak mindenkit összetartani, de a dolog egyre reménytelenebb, a pártok, szervezetek csak növelik a széthúzást, a zenei irányzatok közt egyre nagyobb a szakadék a követőik csak köpködik egymást. Régen is voltak nézet beli különbségek, eltérő zenei irányzatok, de a közös balhék, verekedések eggyé kovácsoltak minket, mostanra ez eltünt.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr681411442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2010.09.11. 04:35:28

Bizony,anno bármerre jártunk az országban,mindíg volt kinél aludni,mentek a címcserék,levelezések,zenék csereberéje.Ez mára szinte teljesen megszűnt,klikkesedések lettek,meg divat...
süti beállítások módosítása