Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az egyik myvipes klubban hívták fel a figyelmem az Anti Asgaird oldalára, miután elolvasgattam az ott lévő írásokat nem tudtam sírjak vagy nevessek.

Kitették Vanek fotóját egy Bad Manners cikkhez. A kép 1987 nyarán készült a PE-CSA előtt, egy elmaradt koncert alkalmából, a képen az 1986-os táncőrület díszletével és egy Bad Manners lemezzel látható az egykori Skanzelizé énekese. A kép késő délután készült árnyékban, hagyományos fényképezőgéppel (Zenit), több mint 20 éve, bescannelve kb. 10 éve lett amikor még ez az eljárás gyerekcipőben járt nálunk. Ebből kifolyólag a cikk írója szinesbőrűnek nézte a hazai ska banda énekesét. Egyébként nem ez a legfelháborítóbb, hanem az, hogy azt sem tudja ki van képen.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr821166834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása