Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

W.A.Y.

2008.12.03. 22:02

Nemrég hallgattam a Worst Nightmare első CD-jét és az utolsó számról eszembe jutott egy történet Geriről. '96-ban a soproni Fehér Egység fesztiválon (White Unity Fest) többször meghallgattuk a Vérszerződés egyik koncertjét és demóját, a buli végén elkértem a kazit Geritől aki jobban féltette a kazetta végén lévő pár W.A.Y. számot mint a saját felvételeiket.

Egy másik érdekes történet ugyanarról a rendezvényről, az egyik este elég rendesen eleresztettük magunkat ezért másnap rögtön ébredés után (szándékosan nem írtam reggelt) elnézést kértünk, mire az volt a válasz, hogy pár hete a magyar válogatott focisták sokkal rosszabbak voltak.

Ha már itt tartunk ezen a rendezvényen nem csak ittunk hanem sportoltunk is, volt foci, kötélhúzás, rönkhajítás stb. Nem kis büszkeséggel írhatom, hogy Európa valamennyi nemzetét megvertük minden sportágban.

A rendezvény előtt elterjedt, hogy mennyi szemét, mocskos náci, bőrfejű söpredék fogja ellepni a várost, az újságok a rettegő lakosok interjúival voltak tele, a rendezvény után pedig mindenki dícsérte a megjelenteket, még az a csoda is megtörtént, hogy kijöttek interjűt készíteni és azt közölték le amit mondtunk.

Az egyik szlovén srác aki szintén erre a rendezvényre érkezett az egyik helyi becsületrontóban a pulton hagyta a pénztárcáját amíg ivott, naná hogy mire odanézett már nem volt meg, a táborban összedobtunk neki annyi pénzt amiből haza utazhatott és még jól is érezhette magát abban a pár napban, bár valüszínűleg nem vitte a magyarok jó hírét haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr26802451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása