Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

10 éve botlottam egy hirdetésbe, hogy a Hungaria Skins sport tábort szervez. Abban az időben felénk elég nagy skinhead élet volt, gondoltam megyünk a környékről néhányan, Cegléd, Nagykőrös környékéről végül senki nem jelentkezett, Kecskemétről Lantosék csapata fontolgatta a dolgot végül ők sem jöttek. Nagy csalódás volt, azt hittem 100 főt meghaladó tömeg lesz a táborban, ami ingyenes és változatos programokat kínált. 
 Végül a megjelent társaság a 20 főt sem érte el, pár fiatal jött Eger környékéről, a többiek régi ismerősök voltak akiket 10-15 éve ismertem. 
dsci0013.JPG
A tábort Sipi vezette aki nem sokkal korábban jött a haza a légióból. Ekkor már profi ökölvívó volt. Az első nap 5 Km futással kezdtünk, majd erőnléti edzés volt, fekvőtámasz, húzodzkodás stb.

dsci0003.JPG
Bár akkor még aktívan kerékpároztam, a tervem az volt, hogy csak fotózással töltöm a 3 napot, nem így alakult, bevontak mindenbe. Előtte az iskolai 400 m futásnál sosem futottam többet ezért meglepett, hogy végig bírtam futni a távot, a fekvőtámaszból talán 20-at csináltam a többiből sokkal szerényebb teljesítményem volt. A többiek kíméltek is, én voltam a legidősebb a táborban a közel 40 évemmel.
Másnap reggel ismét 5 Km futás, majd a délelőtt folyamán küzdősport edzés, ökölvívás főként, de önvédelmi sportok és MMA is volt. Én szerényen egy jászberényi bajtárssal no és semi kontakt edzést csináltunk, mit mondjak erősen be voltak rozsdásodva a reflexeim, hiába no, több mint 20 év telt el az utolsó karate edzésem óta. Volt kötélmászás, bár nem függesztkedve, de én is fölmásztam.

dsci0026.JPG
Délután a Mátrában túráztunk, számomra új volt a vidék, több várromot is megnéztünk nagyon élveztem és meglátogattuk egy elhunyt bajtársunk emléktábláját is.

dsci0084.JPGdsci0073.JPGdsci0112.JPG
A túra estébe nyúlt, már alkonyodott mire visszaértünk a táborba. Kellemesen elfáradtam, örültem neki, hogy elmaradt az esti 5 Km futás.
Utolsó reggel ismét futással kezdtük a napot, majd sátorbontás, utolsó csoportképek előtt még egy kis kötélhúzó bajnokságot tartottunk.
dsci0117.JPG
Jó hangulatú tábor volt, végig bajtársias légkör uralkodott, jókat beszélgettünk és megbeszéltük, hogy jövőre ugyanitt találkozunk.... és úgy is történt.

süti beállítások módosítása