Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mobil fotózás

2018.04.05. 19:23

Én nem tagadtam sosem, hogy van létjogosultsága a mobil telefonnal készült képeknek, hozzátéve azt, hogy a telefonos fotózásnak megvannak a korlátai.
 Pár hete tagja vagyok pár telefonos fotós csoportnak, az első ami szemet szúrt, hogy nagyjából ott tart most ez az egész, mint a DSLR fotózás 4-5 évvel ezelőtt. A képek szét vannak szerkesztve, minimum egy erős HDR effektusnak lennie kell minden képen.
 Egy csomó semmitmondó kép készül, olyanok amit egy jóérzésű ember baráti körben sem mutatna meg. Sok képnek semmi témája nincs, rengeteg képen házi kedvencek, barátok, barátnők vannak minden smink, megvilágítás, fény, háttér nélkül lefotózva. Tanácsot jobb nem adni, mert a kép feltöltője egyből berág, letilt, hiszen ő profinak számít a 200.000-es telójával, a fizetős ps appal és a nagy arcával.
Természetesen már van egy réteg amelyik valóban jó képeket készít, de ezek közül sokan a lájkok miatt szétszerkesztik a képet, túl húzzák a színeket, vagy gagyi szín kiemelést használnak, reméljük kinövik és egy valóban profi fotós lesz belőlük.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr9313812718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása