Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Barát vagy ellenség

2018.01.29. 18:37

Elfogyott a radikális nemzeti tábor. A politikusok elliberalizálódtak a jobbikkal együtt. A MIÉP hangocskája igen gyenge, pedig ők megmondták. Az egykor radikális ultrák és huligánok most liberális állatvédők lettek és az etnikummal karöltve tüntetnek magyarok ellen az állatok jogaiért.

Így fordulhatott elő, hogy a nevéhez felnövő és a nemzeti médiákból a kék hírekbe átköltöző sereg vezetője aki azt nyilatkozta, hogy a skinheaden túl kell lépni, a skinhead megtette a dolgát, de már anakronisztikussá vált, tovább kell lépni most a skinheadektől elhatárolódó egykori Paxosokkal karöltve ismét a skinheadekhez fordulnak. Sőt mi több ismét őket agitálják, ismét közülük toboroznak. 

Már odáig süllyedtek, hogy a közösségi oldalakon ismerősnek jelölnek. Még az a Lantos testvér is aki az utcán a fejét elfordította, ha meglátott. 
Miután a legismertebb közösségi oldalról letiltották őket, visszatértek az ősi eszközökhöz és e-mailben is agitálnak.

Úgy látszik felültették őket és bedöltek a hízelgőknek akik azzal áltatták őket, hogy esélyük lehet egy választáson, most meg már nincs visszaút meg kell próbálniuk, ez pedig a skinheadek nélkül lehetetlen, már megint csak ők maradtak az utolsó mentsvár. Azok a skinheadek akikből mindig kivágtak, lemorzsoltak egy kicsit a pártok, a sereg, a gárda a média és még sorolhatnám. Azok a skinheadek akiktől mindig mindinkenki elhatárolódott most úgy tűnik még egyszer utoljára ismét jók lesznek valamire.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr3113614425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása