Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden bizonnyal ez lesz az év legnagyobb slágere, legalábbis számomra, hisz lassan 30 éve kedvencem a szám eredetije és attól ez a feldolgozás sem marad el semmivel.
Íme a szám története:
EUROPE BELONGS TO ME! 1686 júniusában kezdődött az a három hónapig tartó véres ostrom, amelyben az egyesült európai seregek közel másfél évszázadnyi muzulmán megszállás után visszafoglalták Buda várát, ezzel közvetve megakadályozva, az Oszmán Birodalom végső célját, az egész kontinens meghódítását. Az ostromló seregben a magyarok mellett többek között németek, angolok, olaszok, spanyolok és svédek is harcoltak, de Európa szinte valamennyi népe képviseltette magát. Ez a történelmi esemény és az újra invázió alatt álló Európa jelenlegi helyzete adta az ötletet, hogy összehívjuk az európai hazafias zenei színtér ismert alakjait és velük együtt értelmezzük újra a Cock Sparrer legendás dalát.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Jockénak, Hannesnak, Bennynek, Griffinnek, Giginek és Antonionak a közreműködésért! Tompos Gábornak a nélkülözhetetlen segítségért, az ötletekért és a vokálozásért. Kertész Enikőnek a szöveges videó elkészítéséért.




635987281576941674.jpg

(Bennyvel egy tavalyi koncerten)

In June 1686, the bloody siege of three months began, in which the united European armies recaptured the castle of Buda for almost a half a century of Muslim occupation, thus indirectly preventing the ultimate goal of the Ottoman Empire, conquering the whole continent. In the besieging army among the Hungarians, there were Germans, English, Italians, Spaniards and Swedes who also fought, but almost all the people of Europe were represented.
This historic event and the current situation of the re-invasion of Europe gave us the idea to convene the well-known figures of the European patriotic musical scene and to re-interpret the legendary song of Cock Sparrer with them.
Hereby we would like to thank Jocké, Hannes, Benny, Griffin, Gigi and Antonio for their contribution! Gábor Tompos for indispensable help, ideas and vocals. Enikő Kertész for making a text video. Gyuri Strasser for sound mixing.

Horgászverseny

2017.06.25. 14:51

peca01.jpg

Ezennel meghívunk benneteket a 2017. Augusztus 06-án tartandó horgászversenyre.
Célja, hogy a horgászni vágyó és horgászni szerető emberek együtt töltsenek egy kellemes napot.
Helyszín: Sződ, Jakabka tó.
Nevezési díj: 2800 Ft
Jelentkezni lehet: andras8814@gmail.com email-címen.
Versenyszabályok: egy bottal és úszóval, korlátlan etetőanyag.
Programterv:
Gyülekező: 7:00 - 7:30
Helyfoglalás: 7:30 - 8:00
Verseny kezdete: 8:00 Ebéd: 12:00 - 13:00
Verseny vége: 16:00, eredményhirdetés, díjkiosztás.
Reggeli: zsíros kenyér. Ebéd: babgulyás. Napernyő használata ajánlott! A horgásztónak saját játszótere van a gyermekek részére. Az étkezések a nem versenyző családtagok számára is ingyenesek.

(a képért köszönet Flosz Gábornak)

Skinhead fotók 4.

2017.06.23. 10:35

 Az alábbi kép 1987 nyarán készült a Városligetben. A kép érdekessége a középen látható személy, Hagyma, aki egy nappal a kép elkészülte előtt még egy büszke punk volt.
 Valami kedves ismerőse tréfából felküldte a srácot Vanekékhoz, hogy ott buli van, menjen bátran. Igazság szerint volt is, csak nem punkok, hanem skinheadek buliztak akik e remek alkalmat kihasználva gyorsan lenyírták a taréját.
Aki jobban megnézi a képet az láthatja, hogy a taréj helye meglátszik a képen.
A srácnál egyébként nem okozott lelki problémát a dolog, onnantól skinhead lett és egy évig velünk mozgott, 1989 körül stílust váltott és eltünt, utoljára egy Független Adó koncerten találkoztunk 1989-90 körül, akkor már nem volt skinhead.

harman.jpg

A kép megjelent 1989-90 körül a belga Pure Impact Skins magazinban, valamint azóta több Youtube videóban is látható.



Még egy kép ugyanarról a napról:
japan.jpg

süti beállítások módosítása