Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2417797-20161214-wm8far.png
Szia Sanyi! Köszönjük az érdeklődést! Akkor nézzük.

1. Nem rég jelent meg az új lemezetek, hogyan fogadta a közönség?
- Igen eddig jók a visszajelzések. A közönség úgy néz ki egyből megszerette az új lemezt.

2. Szakítottatok a hagyománnyal és a megszokott Skrewdriver helyett egy Saga dalt dolgoztatok fel (Ode To A Dying People), jól sikerült nagyon de nekem hiányzik egy újabb Ian Stuart feldolgozás az albumról, csak én vagyok ezzel így vagy jelezte már más is?
- Még nem jelezte senki a Skrewdriver hiányt. Talán sajnos vagy nem sajnos, de egyre kevesebben vagyunk akik gyerek fejjel szerettük meg a zenekart és ezért szeretnénk visszahallani az EF repertoárjából. Ez egyébként nem tudatosan történt, majd legközelebb.


3. Valahol olvastam, hogy az albumra kerülő számokat a rajongók szavazatai alapján válogattátok ki, úgy tűnik hasonló az ízlésük, mint nekem, a koncerteken is kérik ezeket a régi számokat?
- Volt ilyen ötletünk is. De a koncerten kért számokból fel tudjuk mérni mik a kedvencek. Van hogy mi is meglepődünk, hogy van olyan szám ami a megosztókon jól szerepel, élőben még sem arat akkora sikert. Ez fordítva is előfordul. A pudingos közmondás itt főleg igaz.

4.Tavaly a 30 éves zenekarral bejártátok az országot és majdnem minden hétvégén felléptetek valahol, idén folytatjátok vagy lazítotok egy kicsit és kevesebb fellépést vállaltok?
- Tavaly a jubileumi év kapcsán ugyanúgy szerveztük le a koncerteket mint idén tettük, tesszük. Ahová hívnak szinte mindenhol rögtön igent mondunk. Tehát pont annyi koncertünk van amennyi felkérést kapunk. Még nem tartunk ott hogy besokalljunk!

5. Tudom, hogy még csak most jelent meg a jubileumi album, de érdekelne hogy álltok új számokkal, mikorra várható a következő album?
- Igen most fejeztük be, de így is több szám lemaradt amit szerettünk volna még megcsinálni. Idén Zorán 50 éves jubileumát ünnepeljük és ebből az apropóból az új anyag "az eddig kimaradt" alcímet viselve Zorán régóta kedves "szösszeneteit" fogja feldolgozni.

6. DVD készül az évvégi koncertből vagy a tavalyi fellépésekből?
- Sajnos olyan minőségű kép illetve hang nem készült a tavalyi évben amiből összefüggő dvd-t érdemes lenne kiadni. Viszont idén több klippel szeretnénk jelentkezni ahová fel fogjuk ezeket a felvételeket használni!

7. Mit üzentek az olvasóknak?
- Az olvasóknak és elsősorban KÖZÖNSÉGÜNKNEK szeretnénk kitartását, szeretetét, és hitét megköszönni, amit irányunkba mutatott ezzel nem kis erőt adva a további munkánkba! Remélem minél többször találkozunk a 2017-es esztendőben veletek!


15978495_137915093375390_920780512_n.jpg

1.Mikor és milyen céllal alakult a zenekar?
- A zenekar 2016-ban alakult. A tagok közül már régebben is játszottunk
egy zenekarban majd pár év kihagyás után úgy gondoltuk van még mondanivalónk.

2. Kérlek mutasd be a tagokat?

- A zenekar tagjai Csonti ex-Magna Hungária ex-Árpád vére András Fehér törvény ex Árpád vére Zoli és jómagam Norbi ex-Radical ex Árpád vére.

3. Hosszú előkészület után most lesz a bemutatkozó fellépésetek, mire számíthat a közönség, saját számok, feldolgozások?
- Rögtön magasra tettük a lécet mert a bemutatkozó koncertünk a 2017-es Becsület napi emlékkoncerten lesz. Nem akarjuk elkövetni azt a hibát amit sok kezdő zenekar csinál hogy telerakja a műsoridőt feldolgozásokkal. Mi 2 db feldolgozást játszunk csak az első és az utolsó számok lesznek ezek. 2 kultikus szám a 2 kedvenc zenekaromtól.

4. Készültök valami meglepetéssel a közönségnek?

- Ha minden jól megy és az időnk is engedi akkor a Becsület napi koncertre kiadunk egy demó lemezt 5-6 számmal bízunk a legjobbakban, hogy ez sikerülni fog.

5. Mik a terveitek a jövőre nézve?

- A jövőre nézve a céljaink közt szerepel az hogy minnél többet koncertezzünk hogy a közönség megismeje a számainkat. Természetesen szeretnénk egy nagylemezt is kiadni. Mivel személyesen nagyon sokan ismernek minket már kaptunk felkérést a 100% Magyar albumra is amit szeretnék itt is megköszönni a Macinak.

6. Mit üzentek az olvasóknak?

- Az olvasóknak azt üzennénk hogy soha ne adják fel a harcot soha ne döljenek be a pletykáknak mindig járjanak utána a dolgoknak. Sajnos olyan világot élünk hogy a magunkfajtát minden szinten megpróbálják ellehetetleníteni a hatalom emberei de egyszer eljön a mi időnk és miénk lesz a gyözelem. Éljen Magyarország éljen a fehér faj. 28/88

15936404_1087115564744055_4848434223905087487_o.jpg

Kitörés emlékkoncert

2017.01.12. 23:40

15936404_1087115564744055_4848434223905087487_o.jpg

süti beállítások módosítása