Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Combat 18

2017.04.26. 19:11

A C18 alapítója MI5 ügynök volt akinek a feladata a vezető nélkül maradt britt Blood and Honour szétverése volt, amit agresszíven végre is hajtottak, aki nem állt át hozzájuk azt megvertek, megfenyegették, illetve Chris Castle-t  a Skrewdriver korábbi gitárosát meg is ölték, a háza ajtajában szúrták le egy 22 cm pengehosszúságú késsel.
A C18 a múltja ellenére világméretű szervezetté vált, de a kitűzött feladat nem változott.
Münchenben a vasútállomáson bombát robbantottak, melynek következtében a német Blood and Honourt tiltották be.
2009-ben Oroszországban szintén bombát robbantottak egy express vonaton, melyen fehér utasok utaztak és sérültek meg, a terrorcselekmény következtében az összes szélsőjobboldali csoportra lesujtott az orosz vezetés, az aktivistákat mai napig megfigyelés alatt tartják.
A C18 a mai napig használja a Blood and Honour nevet és a szervezet jelképeit megtévesztésül.

Csókakői vár

2017.04.17. 12:10

Nagyobbik fiam bakancslistáján régóta szerepelt a Csókakői vár, most eljött az idő a megtekintésére. 
Tavaly egy részét felújították és átadták, így már nem csak az a pár romos falrészlet vár ránk ami pár éve.
A vár megközelítése tömegközlekedéssel a fővárosból több, mint két órát vesz igénybe, ha szerencsénk van találunk olyan buszt Székesfehérvárról amelyik bemegy a településre és akkor nem kell a főútról begyalogolni.
dsc_3711blog.JPG
 A településen végig sétálva több hagyományos tájjelegű épülettel találkozhatunk, tornácos, oszlopos házak melyek többsége felújítva már modern jegyeket is magán visel.
A településen több hagyományos vendéglátó egység is van, Nádtetős kocsmától a kemencés pékségig. 
A település magán viseli a Vértelsalja gyermekei kézjegyét is, kettős keresztek, turulmadarak, emlékművek tömkelege. Horthy mellszobor jól megfér a Vértesalja gyermekeinek nyilaskeresztre hajazó emblémájával és a horogkeresztes sormintával. A vár alatt meglepően kevés árús kínálta a "hagyományőrző" portékáit, csak erdélyi kürtőskalács volt meglepően olcsón és egy kerámia árús kínálta termékeit. 
 A Nagy-Magyarország tértől a merdekebb túraösvényen közelítettük meg a várat egy jól kiépített fa lépcsősoron.
dsc_3726blog.JPGMár messziről látszott, hogy a vár helyreállításánál az állagmegőrzés és a korhű forma előnyt élvezett a természetes anyagokkal szemben ami elsőre furcsa volt a szemnek. 
 A bejáratnál egy biztonságiőr felhívta a figyelmünk arra, hogy a vár látogatása ingyenes, de adományokat elfogadnak. Egy ezressel támogattam a további felújítást gondoltam, de pár méterrel arrébb észrevettem, hogy ki van helyezve egy adománygyűjtő doboz, szóval a derék őr húsvét vasárnapi pótlékát toldottam meg a fenti összeggel. A várból gönyörű kilátás nyílik a településre és a környező tájra, ebben szinte tovább gyönyörködtünk, mint magában a vár építményben.
dsc_3754blog.JPGTúl sok nézni való nincs a várban, a kápolnába nem lehet bemenni, így nagyjából egy órányi nézelődés, pihenés után az aszfalt úton visszamentünk a faluba, ahol kiderült, hogy 10 perccel korábban ment el a busz a következő 4 óra múlva jön, így ki kellett gyalogolnunk a főútra, ahol viszonylag sűrűn járnak buszok Székesfehérvár felé.
Az út árnyat adó fák közt visz, így ez a kellemes séta nem volt teher.
dsc_3767blog.JPG

No one like us 2.

2017.04.11. 19:30

 Nehéz feladat elé állítottak minket a BHH tagjai, olyan időpontban kellett koncertet szerveznünk amikor koncert dömping van, fizetés előtti hétvégére, a DAC-Slován meccs napjára, egy héttel az óbudai Oi-kor koncert után, akkor amikor az Oi-kor a Romantikus Erőszakkal játszott Kondoroson és a vidéki koncertlátogatók többsége oda ment, egy nappal Zorán 50. születés napja után és ráadásul aznap még a Fejbőr is fellépett vidéken.
 Mindössze két hónapunk volt, hogy fellépőket keressünk, Óbuda élcsapa az Oi-kor kiesett, a Boxers emberhiánnyal küzd, pedig ezen az estén ők lettek volna a főműsorszám, szerencsére a Fehér Viharra mindig számíthatunk, a BHH új zenekara a Töretlen Hittel is igent mondott, Retekre és Zalánra is bármikor számíthatunk, így a Hundrivers is egyből plakátra került, az ST28 mostanában nem nagyon próbált, de végül ők is igent mondtak és a Kitörés is. A helyszín adott volt a klub vezetőire mindig számíthatunk, már csak a részletek kidolgozása és a feladatok kiosztása volt hátra.
 Amikor mindennnel kész voltunk ért az örömhír minket, hogy az egyetlen koncert erejéig összeállt Ős-Archívum tiszteletét teszi a koncertünkön és el is játszanak pár számot, ha igény lesz (naná, hogy volt).
17820685_1911875699060873_1498621523_o.jpg A rendezvényünk még egy eseménnyel gazdagodott, Kalóz megsegítésére ezen az estén nyílt lehetőség személyesen, tisztán adomány vagy segély matrica vásárlásával melynek teljes bevételét Kalóz kapta.
 A segély matrica akcióba a Fehér Vihar is beszállt a saját készítésű matricáikkal.
dsc_3438blog.JPG Számunkra a rendezvény kora délután kezdődött, paprikáskrumplival vártunk mindenkit aki ellátogatott a rendezvényre, ezt mi magunk készítettük el.
 Közben a hangtechnikát is összeállítottuk és felkészültünk a zenekarok és a vendégek fogadására.
A jegyvásárlásnál külföldi welkámdrink helyett hazai pálinkával vártunk mindenkit aki eljött. 
dsc_3453blog.JPGA műsort az ST 28 kezdte, sajnos több helyre elég későn tudtuk kiírni, kiíratni a korai kezdést, ezért őket még csak a korán érkezők láthatták. Az utolsó számnál tudtuk meg, hogy ez volt az utolsó fellépésük. A bejelentést hitetlenkedő, csodálkozó és csalódott hangok fogadták, ez elmúlt 2-3 évben hatalmasakat buliztunk a zenéjükre.
Rövid szünet után a Kitörés folytatta a műsort, ők azért kérték, hogy korábban kezdhessenek, mert a basszerosuk ment éjszakára dolgozni.
dsc_3462blog.JPGMivel a műsor a tervezettnél rövidebbre sikerül a a Töretlen Hittel basszerosa megszervezte, hogy pár zenész összeáll a fellépők után és még játszik pár számot a koncert végén, hogy ne érje csalódás a közönséget.
A Fehér Vihar rövid beállása után egy kis "kajaszünet" következett, hogy a később érkezők is tudjanak enni.
Ezután teljes lendülettel csaptak a húrokba és egyik legkedveltebb számukkal a Magyarország Királyával kezdtek. Ezen az estén mutatkozott be az új basszgitárosuk akit egyből megkedvelt a közönség, valamint a bőröket a korábbi dobosuk verte, az új dobos egyéb elfoglaltsága miatt.. A srácokat elkísérte 15-20 vidéki rajongójuk akik az első számtól megadták a koncert hangulatát és mintájukra a közönség többi része is megmozdult Fergeteges bulit adtak a srácok.
dsc_3481blog.JPGA Töretlen Hittel sem bízta a véletlenre a dolgot, egy Skrewdriver feldolgozással kezdtek amire egy emberként mozdult a tömeg és együtt énekelte mindenki a Vendetta által írt szöveget. Innentől ővék volt a közönség, reméljük hamarosan bővűl a repertoárjuk és egy egész estés koncerten is láthatjuk a srácokat.
dsc_3495blog.JPGEzután az Ős-Archívum tagjai vették birtokba a színpadot és megtudhattuk mikor és hol láthatjuk a zenekart egy egész estés produkcióval a színpadon.Ezek után ők is a húrok közé csaptak és visszahozták a '90-es évek eleji hangulatot a terembe ahol mindenki együtt énekelte a közel 25 éves számokat.
dsc_3515blog.JPGA pocakos fiúk után a Hundrivers következett, a Skrewdriver szerzeményekkel nem hagyták lankadni a közönséget akik fáradhatatlanul énekeltek táncoltak az örök slágerekre.
dsc_3566blog.JPG A Hundrivers még le sem jött a színpadról jóformán amikor pár zenész felment és folytatták a közönség szórakoztatását, hallhattuk tőlük az elmúlt közel 35 év legnagyobb slágereit, a Mos-oi-tól az Archívumig. 
A végén a klub tulajdonosa jelezte finoman, hogy már lassan két órával túlléptük a megbeszélt műsoridőt, így a srácok még 2-3 ráadás szám után lejöttek a közönség legnagyobb bánatára.
Szerencsére a ház urai türelmesek voltak és adtak még mindenkinek 1-2-3 utolsó italt is így sokan nem az utolsó éjszakai, hanem az első hajnali busszal indultak haza.

AFA támadás

2017.04.09. 19:59

Tegnap az USÁ-ban egy UK Subs koncert után 8 álarcos antifa megtámadta Cliff Warby-t (Condemned 84 egykori dobosa) és lányát, a lányát eszméletlenre verték.
Azóta a lányát kiengengedték a kórházból. 

Kalóz levele

2017.04.03. 16:50

Kedves Barátom!

Tegnap értesültem, hogy gyűjtést szerveztek megsegítésemre.
Kimondhatatlanul jó érzés, hogy ennyien mellettem álltok, s megerősíti hitem.
Többen jelezték, hogy adjam meg a bank számlaszámom, hogy tudjanak utalni. Mivel a HS pénztárosa vagyok már 23 éve, ezért megadom ezt a jól bevált számlaszámot:

OTP Bank 11773140 - 00178754 Alkay Zsolt

Röviden:

E 3 cikk miatt kértem sajtó helyreigazítást:
http://www.origo.hu/…/20170106-a-jobbik-a-magyar-nemzeti-ar…
http://hvg.hu/…/20170106_jozsefvaros_jobbik_nemzeti_arcvonal
https://www.lokal.hu/2017-01-nem-zavarja-a-jobbikot-a-kalo…/

A tárgyalást első fokon elvesztettem az Origo és a HVG ellen, ezért a perköltségeket nekem kell megfizetnem.

Számok:

Ügyvédnő eddig: 90.000 ft

Kiszabott perköltség: 110.000 ft

A Lokál ellen folytatódik a per, mert még fellebbezhetnek az ítélet ellen. Ha ezzel élnek, az újabb anyagi kiadásokkal jár.

FONTOS!

A beérkezett adományokból, kizárólag a per során felmerülő anyagi kiadásokat fedezem, hogy szerető feleségem és három fiam emiatt ne nélkülözzön. Az adomány többi részét "Budapest ostroma és a kitörés" könyv kiadásához és leendő film bemutatójára fordítanám.

Sárkányok a középkorban

2017.04.03. 16:29

 

35258_sarkany1.jpg

A sárkányok megdézsmálták a termést. - Amiből kilencedet és tizedet kellett fizetni.
Elrabolták a szűzlányokat. - Akiknek az "első éjszakát" a földesúrral kellett tölteni.


Bajtársi segítség

2017.04.01. 22:05

0b1.jpg

Gy. Szabó Ferenc (RIP) írt egyszer egy levelet ami így kezdődött:

Bajtárs=Bajban társ

Kalóz bajtársunk bajba került!
3 gyerek büszke édesapja.
A Becsület Napja megalkotója a Kitörés túrák atyja.
Az Ős Archívum segítő énekese.
A Hungária Skins alapítója.
Az ellene indított rágalomhadjáratra jogi úton kívánt válaszolni.
Az ítélet mint már megszokhattuk, a liberális sajtót támogatta a hazafival szemben.
A perrel kapcsolatos költségek a család erején felüliek.

Gyűjtést szervezünk 04.08.- án és 06.03.- án valamint ahttp://www.28hungary.hu/ webshop-on keresztül. Itt 04.08. után lesz lehetőséged.

Bajtárs matricát tudsz vásárolni, a felajánlható összeg minimum 300 Ft ezzel vagy azzal az összeggel amit megengedhetsz magadnak, hogy ilyen célra fordítsd, támogasd bajtársunkat!

Bile szavai:

Kalóz több mint bajtárs.

Nekem és korosztályomnak ( a 30-és 40 közöttieknek ) a mozgalom arca.

Rosszakarók, csábítók, elhajlók soha nem tudták kikezdeni.
A bajtársak tisztelik mert szerénysége, élete és munkássága példa...és követhetetlen.
A női bajtársaink csodálják tisztaságát és példálóznak Vele.

Józansága, szerénysége és csendes habitusa épp azokból hiányzik, kik állandóan üres fazekunk körül sikerre éhesen tolakodnak...Kalóz soha nem tolakszik.

Hitt benne, hogy az igazságtalanságnak buknia kell egyszer...pedig az igaztalanok szellemiségét Ő ismeri közülünk tán a legjobban.

Kalóz sok mindent megélt eddig, sokszor csalódott is, mindig ugyanazon a hajón szolgálva.

Ez egyszer ne hagyjuk, hogy bennünk csalódnia kelljen!

Oly sokat adott nekünk eddig, most az egyszer mi adjunk Neki!

Ezen az estén koncertet ad a
- Töretlen hittel
- Hundriver
- Fehér Vihar
- Kitörés
- ST28

néhány számmal jelen lesz az Ős Archívum is.

Aki csak adományozni jönne és távozna , jelezze privátban.
Természetesen van rá lehetőség.

Aki viszont szeretne részt venni a teljes hangversenyen, az készüljön, 1488 Ft a támogatás, a Kalóznak szánt felajánláson felül.

süti beállítások módosítása