Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Régen vagy most

2017.03.14. 18:25

Gyakori téma még mindig, hogy régen volt jobb nekünk vagy most jobb a fiataloknak? 
Régen nem voltak térfigyelő kamerák és egy verekedést pár pofonnal meg lehett úszni, de vidéken ha elkaptak és elvertek nem volt betyársereg, nem voltak csoportok mögötted, magadnak kellett bosszút álnod magadért.
 Nem volt internet, a kazettákat, lemezeket drága pénzért hozathattuk azokkal akiket kiengedtek és akiknek volt pénzük kimenni, de jobb esetben drága pénzért másoltathattuk egy-egy erre a célra szakosodott butikban.
Kevés zenekar volt, egy-egy koncertért néha több száz kilómétert kellett utazni és nem is volt minden hétvégén buli. Régen nem a ruha márkájától voltál skinhead, de messziről látszott rajtad hova tartozol. Nekünk magunknak kellett kitaposnunk az utat, mert előttünk nem volt senki aki példát mutathatott volna és még sorolhatnám a különbségeket. Neked mi a véleményed, akkor volt jobb, vagy most?

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr5712335951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2017.03.18. 07:51:01

Szerintem régen jobb volt. Nem volt klikkesedés, mindenki cimbora volt, egy jó koncert ünnepnapnak számított...
süti beállítások módosítása