Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ős - Archívum interjú

2017.02.18. 14:10

arc.jpg
1. Honnan jött az ötlet, hogy összehozd újra a "Nagy Csapatot" az ős Archívumot?

 - Cseresznye Gyuri emlékkoncerten venndégzenészként énekeltünk többek között a Jabbával. Akkor beszélgettünk róla.
Ott olyan arcok jelentek meg akiket régés régen nem láttam, pl. Dezse Feri, talán ez indította el a folyamatot. Egy-két beszélgetés. Néhány kocka helyre tétele után indult a megvalósítás.

2. Mi a tervetek? Csak egy koncert vagy lesz folytatás is?
 - Egy koncertet, nem vállalunk többet, előtte megjelenünk, 1-2 nem saját szervezésü rendezvényen (04.08. Skinhead koncert 2.0 az már biztos), megmutatjuk, hogy tényleg létezünk, ha olyan a hangulat pár számot eltolunk, ezzel úgymond a június 3.-i rendezvényt előkészítjúk. Tudja a közönség mire számíthat.

3. Már próbáltok egy ideje, hogy haladtok?
 - 2016 szemptemberben kezdtük, dolgozzuk fel a számokat, áprilisra meg lesz mind a 17 - 18 műremek:) utánna gyakorlás.

4. Csak az első demóról hallhatunk majd számokat vagy lesz valami ritkaság, esetleg a későbbi korszakból valami?
 - Igyekszünk a 92-96 ig terjedő időszakot feldolgozni, lesznek olyan számok ami soha nem lett rögzítve stúdióban , Sör nóta - Skinom dánom - Ragyogás, igyekszünk majd "retro" hangulatot teremteni!

5. Akiket megkerestél egyből igent mondtak?
Borczy helyén ki fog pengetni?
 - Kerezdettől nagy hangsúlyt fektetünk a közös döntésekre, főleg a Jabbával eggyeztetünk sokat, Szuszit - már a lehetőségek felvázolásával zaklatjuk, de ő gyorsan szokott választani. Az ős tagokkal így simán ment az eggyeztetés, a basszusgitáros személyében olyan zenészt kerestünk aki "kortárs" , Nagy Attilával (Nemzeti Front) kezdtük a próbàkat, nagyon szívesen jött de neki az élete kicsit el kanyarodott Budapesttől , így sajnáltuk, de ismét keresni kellett. Csöpi személyében egy ős rajongó, egy remek ember és kitűnő zenész került a csapatba!

6. Mikor láthatunk titeket színpadon?
 - 04.08. Skinhead koncert 2.0 , de itt csak pár szám ha minden összejön.
2017.06.03. a nagy támadás Budapesten!
Hamarosan kint lesz a vendég zenekar neve is, nem tudom mi jelenik meg előbb, a riport vagy a vendég csapat beharangozása, a választás biztos tetszeni fog a közönségnek,

7. Mit üzensz az olvasóknak?
 - Már most csak köszönni tudjuk azt a rengeteg figyelmet amit kapunk, Facebook oldalunk szó szerint dübörög , annyi anyagot és olyan jó dolgokat küldtök amiről nem is álmodtunk!
Bízom benne, hogy sikerülni fog a régi idők hangulatát megidéznünk és bízom benne, hogy nagyon sok régi arc ezt velünk együtt fogja élvezni!
Addig is Kitartás, készülünk a nagy estére!

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8212270770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása