Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Töretlen Hittel - interjú

2017.02.17. 16:15

 15978495_137915093375390_920780512_n.jpgdsc_1785ablog.JPG
 1. Megvolt a bemutatkozó koncertetek, elég nagy sikeretek volt, számítottatok erre? Milyen volt ezt a színpadon megélni?
 - Üdvözlünk minden kedves olvasót. Igen megvolt az első fellépésünk amit ezúttal is szeretnénk megköszönni a BHH-nak hogy "kezdő" zenekarként a becsület napi koncerten mutatkozhattunk be. A zenekar tagjai is meglepődtek hogy mennyi pozitiv visszajelzést kaptunk a koncert után nagyon meglepett de jól is esett, mert most már tudjuk jó úton járunk. Mivel mindannyian álltunk már szinpadon lámpalázról nem tudok beszélni igaz bennem volt egy kis drukk de ez a második számnál már elmúlt.
dsc_1787ffblog.JPG

 2. A Koncert után nagyon sokan keresték a beígért CD-t, ez mikorra várható?
 -Igen beigértük a cd-t, mivel nem volt elég időnk rá és nem is akartuk összecsapni az egészet ez egy kicsit csúszni fog. A koncert után megkeresett minket Felhő a Kitörés zenekarból a közös cd-vel kapcsolatban és abban maradtunk márciusban studióba vonul a két zenekar és amint megvannak a számok jöhet is ki a split lemez.
dsc_1788ablog.JPG
 3. A koncert után több hazai és külföldi fellépésre is kaptatok felkérést, hol láthatunk titeket legközelebb?
 - Igen kaptunk több meghívást is ami a legjobban meglepett minket hogy a koncertünk befejezése után a Miki bemondta a mikrofonba hogy szivesen látnák a zenekart Moszkvában az Orosz NS tagjai. Amint felvették velünk a kapcsolatott és sikerül leszervezni mi boldogan megyünk ki Oroszországba zenélni ezzel is hirdetve a nemzetistocialista igét és hogy nem ellenségek hanem bajtársak vagyunk a közös ellenséggel szenben. A zenekar legközelebb március 11.-én fog koncertezni a Fehér törvény, a Kitörés és a Tar had társaságában az emlékezzünk a Nemzetvezetőre koncerten. Majd áprilisra is leszerveztünk már egy bulit ahova a BHH próbatagjai hívtak meg minket. Ez egy olyan buli amit teljes mértékben a próbatagok szerveznek le és valósítanak is meg. Ezen a koncerten jelen lesz a hazai NS zene egy meghatározó csapata is de nem akarom lelőni a meglepetést jöjjön el mindenki mert lesz nagy csodálkozás.
dsc_1786ffblog.JPG
 4. Mik a terveitek a közeljövőre?
 - A közeli tervek a fent említett split lemez és minnél több koncert. Nekem személy szerint a legnagyobb vágyam hogy a zenekar zenéljen egy S4S rendezvényen is. Mert végre elindult valami aminek nagyon sok kopasz örül hogy a három nagy szervezet újra együtt tud dolgozni és ez talán még több embert vonz majd a rendezvényekre akik idáig otthon ültek mert elegük volt az ellenségeskedésből. Köszönjük szépen az ismételt megkeresést reméljük márciusban és áprilisban találkozunk. A harc megy tovább 88.
    dsc_1791blog.JPG
    dsc_1799ablog.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr1512268984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása