Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kitörés Emléktúra

2017.02.05. 18:44

Polgi beszámolója
p1.jpg
 2017.02.04-én a most már hagyományosnak mondható Kitörés emléktúrát megszervezte a Hungária Skins és Huszár Péter barátunk és kedves felesége.
 Bár nem voltunk annyian, mint tavaly, de arányaiban sokkal kevesebben adták fel a megmérettetést. 235-en indultunk és 208-an értünk célba.

p3.jpg
 Több ismert arc is képviseltette magát a nemzeti radikális oldalról.
 Mivel emléktúra volt, ezért természetes, hogy a legtöbb katonai síremléket meglátogattuk, leróttuk kegyeletünket, beszédeket, történeteket mondtunk, emlékeztünk.
 A természet kegyes volt hozzánk, tökéletes kiránduló idő volt, új barátságok születtek, erősödött a kötelék a radikális oldalon.

p2.jpg
 Emelkedett érzés volt a hajdani hősök lábnyomát követni, emlékezni rájuk emelt fővel. A túra nem volt nehéz, akár gyerekek, akár aggastyánok is könnyen teljesíthették. Mindenkinek ajánlani tudom akár nyáron is.
 A rövid szakasz 12,5Km (14Km) volt, amit 7 óra alatt tettünk meg, a gyakorlottak a hosszú szakaszt is bevállalták, ami 50Km volt és 20 óra alatt tették meg.
p4.jpg
Kitartás!
Polgár Zsolt, Polgi

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr2012184988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása