Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ismét elment egy barátunk...

2016.12.14. 16:11

Nyugodj békében Máté!

Alaposan megkésve jutott el hozzám (hozzánk magyarokhoz) az angol B&H magazin 50 száma. Annak apropóját, hogy többen is rendeltünk belőle nem a jubileum adja, hanem az, hogy több szálon is kötődik Magyarországhoz, a magyarokhoz ez a szám.
 Amikor kézbevesszük a megszokott minőséget kapjuk, jó minőségű papír, színvonalas nyomdai munka, sok képpel, színes tartalommal.
Rögtön az elején egy két oldalas Path of Resistance interjút olvashatunk, ezután egy hosszabb írás következik a kommunizmus áldozatairól, mely a 20. században több száz millióra tehető világszerte.
Olvashatunk még interjút Shiksa Goddess-szel, a Green Arrows-szal, a Stormfront site moderátorával és a 2012-ben alakult Marderrel. Több oldalnyi lemez bemutató melyek közt szerepel az utolsó Titkolt Ellenállás lemez is. A képek közt is meg található a Titkol búcsú koncertjének fellépőiről készült kép és egy gárdista avatásról készült kép is.
A B&H hírei közt olvashatunk a Hun 28 webshop beindulásáról és néhány szót a hazai divizíóról.
A koncert beszámolók közt olvashatunk a St. George' day (Szent György napi) koncertről melyen fellépett többek közt a Fehér Törvény is, egy 2015-ös horvát buliról  és egy ugyancsak 2015-ös bolgár koncertről is olvashatunk melyeken a Turul Nemzetség is játszott.
bhmagazin.jpg(egy kép a magazinból)

süti beállítások módosítása