Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szövegek

2016.01.29. 19:41

 "Nem a külső számít, hanem amit belülről érez az ember." 

Gondolom amikor kilesel a szemedbe lógó hajad alól a makkoscipődre minden alkalommal azt érzed, hogy még mindig milyen kemény skinhead vagy.

"Szerintem nem az a lényeg,hogy hányan vagyunk,hanem,hogy milyenek vagyunk. Nem a mennyiség,hanem a minőség a lényeg!"

Ezzel teljes mértékben egyetértenék, ha mondjuk nem azt látnám, hogy van egy koncert, 3 ismert zenekarral és nem jön össze az 50 fizető belépő, vagy csinálsz egy megemlékezést a fővárosban, meghirdeted minden lehetséges fórumon és a szervezőkön kívül nem jön össze 30 ember.

"A skinhead már nem divat"

Valóban nem, de mi nem is divatból lettünk skinheadek.

Az idei első skinhead koncert előtt váltottam pár szót Zalával ami elgondolkodtatott.
 Zala: - Ma már senki nem akar skinhead lenni, mindenki kifarol belőle. Nincs igény az értelmes elgondolkoztató szövegekre, mindenki megelégszik Trianonnal és a Nagy-Magyarországgal meg a tingli-tangli zenével.
(nem szó szerinti idézet)


Az év első skinhead bulija

2016.01.25. 17:42

Az év első skinhead bulija 2016. 01.23.-án volt a Stingersben. Volt egy kis havazás ami sok lusta ember kedvét elvette egy jó bulitól, így végül igazi családias hangulatú koncert kerekedett a végére.

 A műsort a Tar Had kezdte, a megszokott slágereket hallhattuk tőlük és egy új számot, amit azért a lelkes rajongóik közül ismertek már néhányan. 

 A műsort a Boxers folytatta, lendületes muzsikájuk és feldolgozásaik az idősebbeket is felrázta, bár ez többnyire abban nyilvánult meg, hogy a bárpult mellől énekeltek egy-egy nótát az énekessel.


 Annak ellenére, hogy az Oi-kor hazai pályán játszott, az óbudai öregek közül alig jöttek el páran a koncertre, pedig Dudi is eljött ami szokás szerint azt jelentette, hogy rengeteg régi szám szólt ami nem csak nekem, de a többi idősebb skinheadnek is nagy kedvence.

 A műsort a megszokott Oi! című nótával kezdték, majd a szám végén egy kis ajándékkal lepték meg Zalát.


A jobbnál jobb számok követték egymást, elhangzott az összes közönség kedvenc, jó hangulatot csináltak a srácok, a közönség végig táncolt és énekelt minden számot.
Reméljük sok ilyen buli lesz még és legközelebb a lustábbak is eljönnek majd.

süti beállítások módosítása