Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Melóhelyen történt

2016.12.19. 04:36

A főnökünk 3 napig helyettesítette a az általa kinevezett csoportvezetőt, 3 napig csak szidta és fogadkozott, hogy leváltja. Természetesen nem tette, azzal beismerte volna a főnökei felé, hogy hibázott.
 Időközben volt jó néhány tanítványom, a legtöbb egy hétig sem bírta, az egyik a földim volt, dicsekedett az apjával, én meg nem dicsekedtem vele, hogy vagy 25 éve egyszer megvertem. Természetesen mindegyik tanítványom "mozdony szőke" volt.
Jött egy új srác, ránézésre most lépett ki az edzőteremből, széles váll, hatalmas karok, de gyakorlatilag a 40Kg-os tekercset nem tudta megemelni első nap, másnap a félig lefogyott tekercset ami kevesebb, mint 30Kg volt a főnökömnek kellett levenni, aki "vasággyal" 30Kg, mert az izompacsirtánk azt sem bírta.
Tavaly ígértek célprémiumot, teljesítménytől függően 50.000-30.000-10.000Ft, az 50.000Ft-ról lecsúsztunk, mert a főnökség elfelejtett egy alkatrészt megrendelni, természetesen a 30.000Ft sem lett meg, a 10.000 meglett, csak a mi részlégünk ahol a legtöbb túlóra volt nem kapta meg mert az igazgató szerint nem érdemeltük meg.
A főnök asszonyunk megint táppénzen van, ismét megállt az élet, ismét a leváltása van napirenden, természetesen ha visszajön nem lesz semmi változás.
Nekem és a kollégámnak nem fizették ki a decemberi túlórákat, reklamáltunk, mert már volt ilyen, másnap jött a döbbenet, nem vagyunk felírva sem a naptárban, sem az excel táblázatban, sem pedig a beléptető rendszerben nincs nyomunk, a nagyobb döbbenet akkor jött amikor a kamerákat visszanézték, csak a kollégám szerepel rajtuk egyetlen-egy alkalommal, amikor ledolgozása volt és akkor is csak a távozáskor látszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr4212053407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása