Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Kriszta beszámolója

   A helyszín Esztergom Sportalsó. A hely azoknak, akik látogatták a MÖM táborokat régebben ismerős lehetett,hiszen a tábornak helyet adó szabad tér; közvetlen szomszédságában levő sportcsarnok része, ez a kisebb koncerthely.  Árait tekintve közép ár kategóriás, bő italválasztékkal és egy fürge egyszemélyes kiszolgálóval.
  Kapunyitás 20:00-kor volt. A koncertek kezdete előtt is már jó kis létszámú közönség gyülekezett.    Az előtérben több árus is helyet foglalt lehetett válogatni, a ruházat, cd és sok más apróság közül.A sort a Fehér Vihar kezdte….. (nem igazán tudok mit írni, mert itt még nem voltunk bent :) )  Az Oi-kor és ROMER, bár előző nap Budapesten (ott  külön-külön),  mind a ketten felléptek, nagyon jó koncertet
adtak.  Nem látszottak fáradtnak  , sőt…; Közönség végig tombolt és énekelt. A zenekarokon pedig látszott,élvezettel játszanak ennek a közönségnek; ami egy nem megszokott, különlegesen jó hangulatot adott a bulinak.Önjelölt énekestől, a padlón végig csúszó vendégen át, a kis kakaskodásig volt minden, amit egy ilyen koncertmegkíván.  Volt , aki keringőzött és volt,  aki ölbe véve a mellette állót vele együtt ropta a táncot.  
     Összegezve egy közvetlen és nagyon jó hangulatú bulival és új ismeretségekkel is gazdagodtunk, ezzel akoncerttel.
  Éjjel szinte utolsóként hagytuk el az egységet  és belevettettük magunkat még egy kicsit esztergomi kocsmaéletbe…

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr8811838091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása