Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Kriszti beszámolója

   2016.10.21-én invitált bennünket a ROMER lemezbemutató koncertjükre.  A helyszín belváros szívében található,Polgári Mulató nevű szórakozóhely, melyet 18:00-tól lehetett célba venni.
  Belépve az elengedhetetlen „bazársor” fogadta a vendégeket a zenekar és BHH webshop-ja is elhozta a termékeit.Pólók, pulóverek, CD-k, hűtő mágnes és még sok minden közül lehetett szemezgetni.
   A koncert kezdete előtt kezdtek el többen szállingózni, bár így is elég családias hangulatúra sikeredett a buli.Néhány külföldi bajtárs (lengyelek??? ), a Romantikus Erőszak Rajongói Klub, Betyársereg  is képviseltette magát.Továbbá családok és személyes kedvencem egy 70 év körüli bácsi is részt vett az eseményen, aki összetett tenyérrelhallgatta végig az akusztikus koncertet.
   A koncert akusztikus jellegének ellenére is nagyon jó hangulatúra sikeredett, hol énekeltünk, hol emlékeztünk…
   ROMER ellépése, 22:00 óra körül ért véget; még maradtunk kicsit beszélgetni, nézelődni ¾ 23 körül pedig mi isszedtük a sátorfánkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr6611838105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása