Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Nem, ennek a bejegyzésnek semmi köze az EB-hez, ez most valódi utazásról, utazásokról szól.
Van egy kedvenc utazási irodánk, kedvenc, mert csak ez az egy van a városban. Először kb. 3-4 éve utaztam velük. Az első utazásnál ebéd helyett egy buszos hegymászást választottam, ami elmaradt, mert "csak" ketten jelentkeztünk rá, később kiderült, hogy az másik egy 3 fős társaság volt. Még ezen az úton hazafelé egy városnézést ígértek, ami szintén elmaradt, mert az utasok egy része a piacosást választotta. 
 Már a sokadik utazásnál történt, hogy rákérdeztünk a törzsutas kedvezményre, ami 10% lett volna azon az úton, némi hebegés-habogás után a végelszámolásnál 5%-ot kaptunk. 
 Az egyik "last minute" útra 15% kedvezményt ígértek, no a végén 10% lett, persze így is megérte, no de azért mégis....
 Mivel az utak elég "olcsóak" így azt hittem eleinte, hogy a nagyobb, hosszabb utakon hozzák be az itt elmaradt hasznot, de csalódnom kellett, Az egyik várlátogatásnál bukott ki a dolog ahol 15 eurót szedtek belépőnek, de a pénztárnál a csoportos jegy 10 euró volt, no innentől már figyeltem a dologra és feltünt, hogy minden utazásnál 5-10 eurót húznak le az utasokról. Így azért már más a mennyasszony fekvése. Persze még így is olcsóbb, mintha egyénileg utaznánk és egyénileg vennénk a belépőket.
 Az első utazásnál tapasztalt program változás többször megismétlődött, számomra ezek közül csak egy volt bosszantó, amikor egy várlátogatást hagytunk ki, a beszedett összegek alapján gyanítom, hogy a belépőt ennél az utazásnál is befizettük a várba is, így azt tisztán benyelték.
Természetesen az idegenvezetők rendkívül polkorrektek, a zsidók kiemelt szerepet kapnak minden egyes város, nevezetesség, tájegység bemutatásánál, néha még a közismert bűneiket is erénynek állítva be.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr7410427580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása