Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

15 éves a szlovén B&H

2016.05.02. 20:36

 Heten keltünk útra a szlovén bajtársak rendezvényére, ebből öten a hazai B&H-t képviseltük.
 Útközben régi történeteket elevenítettünk fel - 20 éve történt, hogy a szlovén bajtársak defektet kaptak útban egy budapesti koncertre Veszprém környékén - és a Szlovénia területén élő magyarság helyzete is szóba került.
Egyik útitársunk felhívta a figyelmünk egy helyi nevezetességre is a Blue Berry snapszra melyet már az első benzinkúton megkóstoltunk és finomnak találtunk.
Az utunk gyönyörű tájon vezetett keresztül, sajnos nem volt időnk fényképezni legnagyobb bánatomra.
 A szervezők az eredeti helyszínt, a saját klubjukat kicsinek gondolták a rendezvény megtartására, ezért Ljubljanától 60Km-re egy ipari épületet béreltek ki, A hely elég tágas volt. Mire odaértünk egy másik kocsival induló bajtársaink már elfoglaltak egy asztalt a bejárat közelében és a Hun28 webshop termékeit árulták. 
 Mivel időben odaértünk volt idő nézelődni, ismerkedni és a barátainkkal beszélgetni. A jeles eseményen egész Európa képviseltette magát, Angol, holland, horvát, lengyel, német, olasz és más közép-európai országok pólóit és zászlait láthattuk mindenfelé.
dsc_5544-crop.JPG(Old Firm)
 Eredetileg a Kratky Proces kezdte volna a műsort, de sajnos nem tudtak jönni, maguk helyett az Old Firmet (ex-Justitia) kérték fel erre az estre. Nekem nem igazán jött most be a zenéjük, de a közönségből sokan szerették.
dsc_5575ablog.JPG(Gesta Bellica)
 A szlovák zenekart a 2 éve nálunk is fellépő Gesta Bellica követte, nekem ez a banda sem tartozik a kedvenceim közé, de azért van pár számuk amit kedvelek, ezeket szerencsére el is játszották.
 Az est fénypontjának a Division Germaniát szánták a rendezők, úgy tűnik a közönség nagy része ezzel egyet is értett, az ő műsoruk alatt mindenki a színpadot leste, én kicsit hátrébb álltam, így sajnos nem igazán élvezhettem a műsort, mert a hely akusztikája... no mit is írjak, szóval nem e célből építettek a hangárt.
dsc_5626ablog.JPG(DG)
A közönség végig énekelte a műsort a zenekarral Amikor a németek lejöttek a színpadról a terem felig kiürült és az észteket már jóval kevesebben nézték.
  A PWA-t már rég hallgattam, talán akkoriban utoljára amikor nálunk is felléptek. Akkor imádtam a zenéjüket, azóta némileg változott a stílusuk és azt hiszem ezt még szoknom kell.
dsc_5662ablog.JPG(PWA)
 Számomra az est fénypontja az angol veterán banda a Whitelaw volt. Rögtön a kedvencemmel a Kick the reds in-nel kezdtek és eljátszották minden ismertebb számukat. 
 A angol zenekart már csak a leglelkesebb rajongók várták meg, de a bandát ez nem zavarta és meghálálták, hogy megvártuk őket, nagy showt nyomtak, tartalmas összekötőszövegekkel, rólunk, a jövőnkről, Ian Stuartról, a BH-ról.  éééééééés a végén újra eljátszották a kedvenc nótám.
dsc_5684ablog.JPG(Whitelaw)
Külön öröm, hogy a fellépésük után sikerült beszélni az énekessel egy esetleges jövő évi budapesti fellépésről és közben egy fényképet is készített egyik bajtársunk rólunk.
benni1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr918681048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása