Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

No one like us...we don't care

2016.04.11. 08:39

Amikor elkezdtük szervezni a koncertet egy régi kedvencem a Condemned 84 együttes szám címét választottuk a rendezvény elnevezésének. 
Bár a névválasztás véletlenszerű volt, azért hamar kiderült, hogy találó is egyben, hiszen 8 vagy 10 koncertezésre alkalmas hely zárkózott el attól, hogy ott tartsuk a rendezvényt és legalább féltucat együttes mondott nemet a felkérésünkre.
Persze azért már az elején is volt sikerélményünk, hiszen a félévvel korábban feloszlott Megtorlás 88 igent mondott és elvállalt egy utolsó fellépést, ami ennél is örömtelibb volt az pedig, hogy a Tar Had és a Boxers is igent mondott.
dsc_5180-cropblog.JPG
A koncert előtt vendégül láttuk a zenészeket egy pár korsó sörre és egy tál ételre, amiből sikerült annyit főzni, hogy a hozzátartozóknak és néhány vendégnek is jutott bőségesen.


dsc_5154ablog.JPG
A meghírdetett zenekarok közül a Töretlen Hittel lemondta a bemutatkozó fellépésüket, mivel nem tudtak eleget próbálni, így az est első fellépője a Boxers volt. Nem könnyű elsőnek lenni, de úgy tűnik ezt a srácok jól megoldották, a korai kezdés ellenére is sokan kíváncsiak voltak rájuk és már az első pár számmal megmozgatták, megénekeltették a közönséget. Egy szám erejéig a színpadra hívták a 7 éves fennállását ünneplő Fehér Vihar énekesét is. Igazán jó műsort adtak a srácok, lassan már ideje lenne egy hanghordozóval előrukkolniuk.
dsc_5159sblog.JPG
A Tar Had szintén jó hangulatot csinált és ahogy elnéztem ők maguk is élvezték a koncertet. 

dsc_5169ablog.JPG
A Fehér Vihar méltóképp megünnepelte a születésnapját, nagyon jó zenészek. Amit csak sejteni lehetett az eddig megjelent kiadványaikról, azt itt élőben bizonyították. Reméljük hamarosan elkészül az új CD-jük.

dsc_5182ablog.JPG
A Megtorlás 88 jól ismert feldolgozásokkal folytatta a műsort amit a közönség hálásan fogadott és közös énekléssel jutalmazott.

dsc_5186-crop.JPG 
Az estét az ST28 fellépése zárta, jó kis házibuli hangulatot teremtve a feldolgozásaikkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr388587172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása