Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 A BHH hétvégi rendezvénysorozatának 3. állomása a Budai várban volt.
 A rendezvény kezdete előtt félórával értünk a várhoz ahol a rendőrök félre állították a buszunkat, nem engedve fel a rendezvény helyszínéhez Miután mindenki leszállt a buszról elköszöntünk a sofőröktől és felgyalogoltunk a Kapisztrán térre. Útközben megtapasztaltuk, hogy legalább annyi rendőr van a várban, amennyi megemlékezőt vártunk. A rendőrök lezárták a teret hermetikusan a BHH tagjaival és csak azokat engedték be a térre akik a megemlékezésre érkeztek. 

 A megemlékezés kezdetéig korabeli katonadalok szóltak. Az érdeklődők, megemlékezők lassan szállingóztak, azon a napon temették Kecskeméten Hetényi Dávidot, így néhányan oda mentek azok közül akiket vártunk.
 A megemlékezés a szózattal kezdődött majd a megszokott beszédekkel, visszaemlékezésekkel folytatódott, a végén egy holland bajtársunk tartott egy rövid beszédet. Szokás szerint angolul is elhangzottak a beszédek fordításai, illetve a holland szónok angol nyelvű beszéde magyarul is.
 Sajnos a cseh bajtársak a bicskei megemlékezés után dugóba kerültek és nem értek fel a várba a megemlékezés végéig.
 A koszorúk elhelyezése után felcsendültek a megszokott himnuszok és ezzel véget ért a megemlékezés.


A rendőri jelenlét nem zavarta meg a megemlékezést,  a rendőrök illő távolságból figyelték az eseményeket, illetve kellő erővel őrizték a teret egy estleges baloldali provokáció ellen.A megemlékezések szövege és egy rövid videó összeállítás hamarosan megtekinthető lesz a BHH blogján illetve a megszokott csatornákon.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr918376788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása