Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Megemlékezés Bicskén

2016.02.08. 18:07

 Szombaton folytatódott a BHH rendezvénysorozat a Bicskei emlékműnél, melyhez egy nagy busszal valamint egy mikrobusszal  mentünk és néhányan személyautóval érkeztek. 
 Némi késéssel indultunk a tervezetthez képest a fővárosból, de a tapasztalt sofőröknek hála gyorsan kikeveredtünk a dugókból és így időben érkeztünk a megemlékezés helyszínére, ahol néhány helyi és környékbeli fiatal is várt már minket,
 
 Így összesen mintegy 60 fő részvételével zajlott le a mintegy egy órás megemlékezés, mely a végén koszorúzásokkal zárult. 
 Rendőri jelenlét csak a forgalom biztosításánál volt.



The BHH events continued on Saturday at the Bicske memorial, where we arrived with a bus and a minibus, and some came with car. We started with some delay from the capital, but thanks to our experienced drivers we quickly got out of traffic jams and arrived in time to the site of the commemoration, where some local young had already waiting for us. Thus the one hour event took place with all in all 60 people, which ended with a wreathing. The presence of the police was only for the secure of the traffic.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr728371258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása