Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb hét a melóhelyen

2015.12.03. 19:46

Az üzemvezetőről kiderült, hogy egy aljas szemét rasszista, legalábbis a kollégáim állítása szerint, akik ugye mint említettem korábban egy hazai "kisebbséghez" tartoznak. Azok a dolgok amiből a fenti állítást leszűrték a következők:
 - Szólt kettőnek is, hogy ne egyenek az üzemben (elektronikai cégről van szó)
 - Szólt, szinte mindnek, hogy munkaidőben ne telefonáljanak 5 percenként és ne nyomkodják folyton a telefont.
 - Szólt az egyiknek, hogy ne a kolléganő hátsófelét lesse órákig, hanem dolgozzon is egy kicsit.
 - Szólt az egyiknek, hogy a munkaidő kezdetére, jó lenne, ha beérne a munkahelyére, miután, már harmadik nap jött később.
 - Szólt az egyiknek, hogy munkaidőben ne a takarítónőnek udvaroljon.  
 
Jött egy új pulifrizurás kolléga, cirka 25 éves, neki elég lenne a 4 órás műszak is, mert számlákat nem kell fizetnie, csak a tb miatt kell a meló, meg hétvégén pár füves cigire.

Jött egy tipikus gazdag szülők gyereke is, már 4 napja tanul, de még 30 percet nem dolgozott egyhuzamban, mert mindig, fájt neki valamije 10 perc után.

Ma bejelentették, hogy a múlthavi havi túlórákat nem fizetik ki, hanem levonják minden új dolgozótól, mert 8 nap szabadság kell az ünnepekre és az új dolgozók többségének 3-4 napja van. Ketten fel is mondtak egyből.


A vártnál kisebb volt az érdeklődés a téma iránt. Haveri társaságokban, koncerteken, ez az egyik leggyakoribb beszédtéma, ennek ellenére alig érkezett válasz.
A többség a régi oi! bandákat hiányolja: Fehér Virágok, Akcióegység, Régi Egészséges Fejbőr, M.A. Skins, Dr. Skinhead, Z.E.F., Független Adó
Többen említették a 2006 után feltűnt zenekarokat: Szebb Napok, Révület, Bois stb.
Páran említették a régi ska bandákat: Flúgos Futam, Fals, Skanzelizé
Aztán volt olyan is aki "felütötte" a skinhead lexikont és olyan neveket kezdett sorolni, akiket biztosan nem is ismert és nem is hallhatott. Volt aki gondolom tájékozatlanságból még létező, koncertező zenekarokat írt. Annak ellenére, hogy a Vendetta búcsúbulin nem lehetett beférni a Big Bikeba, csak egy valaki említette a zenekart.

Újabb támadás

2015.12.03. 18:52

Néhány hete pár baloldali támadta meg a videót amely azt bizonyítja, hogy már 1978-ban is jobboldaliak voltak a skinheadek, a másik amin felháborodtak az volt, hogy a videóban Panther énekel, aki később a 4Skins énekese volt. Végül a videót nem tudták töröltetni, annyit értek el vele, hogy Panther megjelölését törölnöm kellett.

Most újabb ötlettel álltak elő, írtak egy levelet mely szerint egyikük szerepel a videón, aki soha nem volt náci, sőt most is egy félvér nővel él együtt és annak ellenére, hogy végig produkálja magát a felvételen, ő nem járult, hozzá, hogy felvegyék.

"The information reported as violating privacy is at 0.59 - 01.29, I have not given my permission or signed a contract in regards to having me as a young man being broadcasted on this short film . The video is also offensive as there are racists in the film and they use vile racist comments towards black people and Asian people . They also claim to be all members of The National Front . I am not a racist and have never been a member of such racist party's . I happened upon this gang in the street when I was 17 years of age . I am now a 54 year old man and my partner is of mixed race . I would appreciate if YouTube took Diwn this video as I stated I've never given my permission and its offensive with racist content . Further more it has previously been removed from YouTube - it had a different title previously ; "London Skinheads 1978" . I look forward to your co operation and removal of said video .Thank you , regards  A Cummins ."

 

süti beállítások módosítása