Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szülők

2015.08.22. 13:46

1.
Kedves, sportos anyuka több gyerekkel a Drégelyvárban. Anyuka fotóz és arra biztatja a gyerekeit, hogy álljanak fel a várfalra (másfél-2 méter széles, tehát biztonságos és tábla sem tiltja).  
Rózsaszín pólós fiú affektálva - Anyúúúúúúúúúúú, ne piszkáld őőőőkeeet, látod, hogy nem akarjáááák.


2.
Csinos, fiatalos anyuka áll az egyik budai buszon a középső ajtóval szemben. Felszállunk öcsémmel, a nő kiszúrja, hogy Oi-kor pólóban vagyunk, előre szalad két 10 év körüli gyerekhez és elkezd sutyorogni nekik, amikor hátrafordulnak akkor látjuk, hogy a gyerekei arabok. (mellesleg sem pedofilok, sem gyerekrablók nem vagyunk).

3.
Sorban állunk a Libegőnél a kisöcsémmel. Mögöttünk egy korunkbeli apuka arra biztatja a fiát, hogy bújjon be a kemencébe, hogy lefotózza. Apukán manapság divatos taréj, nem feltűnő. Gyerek előre szalad, apuka utána, ekkor vettem észre a tornacipőt, piros fűzővel, apuka meg a már fent említett Oi-kor pólókat. Kiszúrta, hogy kiszúrtam. Innentől a távozásunkig végig ideges a magatartása amit leplezni próbál, a beidegződött fiatalkori reflex. A végállomáson buszra várunk, nem jönnek arra, pedig csak az jár arra.

süti beállítások módosítása