Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Isten

2015.07.26. 11:55

 A múltkor a munkahelyem a nyakamban lógó Mjölnir láttán szóba került a vallás és megkérdezte egy kollégám, hogy magyar létemre hogy imádhatok idegen istent?
- Isten hogy lenne idegen? De legyen, akkor Te miért a zsidók istenét imádod?

Oszi

2015.07.26. 07:41

 Oszkár körülbelül 20 éve csöppent a "mozgalomba" az akkoriban legnagyobb tömegeket megmozgató Szabó Albert féle MNSZ vonzotta, mint a nézeteihez legjobban közel álló szervezet. Hamar népszerű lett és ki is használták sokoldalúságát, ő készítette a legjobb fotókat a rendezvényekről. Az akkoriban a megélhetését biztosító második világháborús kitüntetések, jelvények másolása révén is népszerű lett, hiszen a barátainak, bajtársainak marék szám osztogatta ezeket.
 Az MNSZ megszűnése után a skinheadek közt maradt. Előbb a Blood and Honour tagja lett, melynél örökös tagságot nyert majd sodródott tovább és végül a PHM-nél kötött ki.
 Talán a közös érdeklődésnek köszönhető, hogy végig barátok tudtunk maradni annak ellenére is, hogy mindig a nemzeti oldal két ellen pólusán voltunk. Amíg ő MNSZ tag volt én MNA, ő a B&H-t választotta én az NSH-t és folytathatnám.
 Ritkán beszéltünk politikáról, mindig volt más témánk, amíg Érden lakott a bringázás is közös hobby volt, ő hívta fel rá a figyelmem, hogy vannak jobb termékei a Shimanonak, mint a teszkós cuccai, de a fotózás és az elektrotechnika is közös érdeklődési pont volt. Én még az első komolyabb asztali számítógépem raktam össze, mikor ő már a tablet elődjének számító palmtoppal szaladgált.
 Nem csak a hardwear volt erőssége, hanem a softwearek is, míg én a webszerkesztést mutogattam neki, ő már komoly sikereket tudhatott magáénak a videószerkesztés terén, de érdekelte minden amit az eszme vagy a mozgalom sikerei érdekében fel lehetett használni.
 Az egyetlen hazai Szálasi emlékmű alapjául szolgáló Szálasi emlékplakett tervét már 2000-ben elkészítette, akkor sajnos anyagi okok miatt nem lett belőle tömeg termék.
 Sem az idejét, sem a tárgyait sem a pénzét soha nem sajnálta a barátaitól, akár hányszor meglátogatott mindig valami nagyobb meglepetéssel állított be, amit soha nem tudtam viszonozni neki, bár nem is kért soha semmit.
 Amikor egy barát elmegy az idő megáll egy pillanatra, de aztán az élet megy tovább egy lassan gyógyuló tátongó űrt hagyva maga után.

Búcsú Oszitól

2015.07.25. 13:23

2015 07.24.-én végső búcsút vettünk Gyevi-Szabó Ferenc barátunktól, bajtársunktól 

Elsőként az egyház egyik jeles személyisége búcsúztatta Oszit, aki személyesen is ismerte
A Pax Hungarica Mozgalom nevében Domi köszönt tőle egy baráti, bajtársi hangulatú beszéddel
Süni is elköszönt tőle
Végül a fia búcsúzott, Oszi egyik barátjának soraival
(utolsó képet Moncsi készítette)

Bucó

2015.07.22. 07:56

 Pozsonyi Ádám alias Bucó az utóbbi időben rengeteg dolgot megosztott magáról a legnagyobb közösségi portálon.
Töredelmesen bevallotta, hogy eddig bármit is csinált az csak polgárpukkasztás volt. 
 Kíváncsi leszek mikor fog előrukkolni azzal, hogy ez a jobboldalasdi is csak egy polgárpukkasztó dolog volt.... gondolom amikor már nem fog ilyen jól megélni belőle...

süti beállítások módosítása