Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Angry Noise

2015.05.14. 18:28

11169906_371006866424627_2001403091214646290_n.jpg
      Kováts Balázs ismét mikrofon mögött, ismét oi! zenét játszanak. 

Pár napja jelent meg a legismertebb közösségi portálon a hír az Angry Noise megalakulásáról. Kovács Balázs új zenekara jelenleg a Dühös Elvtársak zenészeiből áll, reméljük nem csak egy zenei projekt lesz, hanem végre egy tartósabb formáció.

CD

2015.05.12. 20:40

 Rendszeresen hajtogatjuk, hogy vegye meg mindenki a CD-ket, hogy ezzel is támogassa zenekarokat.
 Sajnos ma már olyan világban élünk ahol a lemezeknek nincs értéke, a legtöbb háztartásban már nincs CD lejátszó és az autókban is többnyire USB-s autórádió van, amelyeken mp3-at lehet hallgatni - ami azért valljuk be kis hazánk útjain érthető is, hiszen a CD folyton ugrál a hepe-hupás utakon.
 Bevallom nekem sincs asztali lejátszóm, a megvásárolt lemezeket átkonvertálom mp3-ba és a számítógépen vagy a telefonon hallgatom. Ennek ellenére a legtöbb hazai CD-t megvettem még akkor is amikor szerényebb anyagi lehetőségeim voltak, munkanélküli voltam vagy nagyon rosszul kerestem. Nem, egyáltalán nem gyűjtöm a lemezeket, a nekem kevésbé tetsző albumokat legtöbbször elajándékoztam olyanoknak akik nem engedhették meg maguknak, vagy olyankor amikor nem volt pénzem ajándékra. A lényeg azonban az, hogy megvettem.
 A lemezkiadók alig keresnek valamit a lemezeken, a zenekarok is épp csak visszakapják azt a pénzt amit a stúdióra és a megjelenésre költöttek, gyakran a borító készítők és grafikusok, tetováló művészek akik a rajzaikat adják sem kapnak semmit, legfeljebb egy grátisz lemezt a munkájukért. A lemezvásárlással csak a befektetett energiát térítjük meg a kiadóknak és a zenekaroknak, ha ez nem térül meg akkor nem lesz következő album, ha nem lesz következő album akkor a töltögetőknek nem lesz mit letölteni és egy idő után a zenekarok sorra feladják.
 Hát ezért hajtogatjuk folyton, hogy legalább a hazai lemezeket vegyétek meg.
 

süti beállítások módosítása