Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírös skins

2013.02.19. 08:54

A Pannon skins név virtuális bitorlása után most egy másik egykori skinhead csoport nevét lopták el. Saját bevallásuk szerint az összefogás nevében hozták létre a csoportot, de egyetlen valamikori tagot sem hívtak meg, tudomásom szerint a név használatra sem kértek engedélyt. Bár az összefogást hírdetik, de csak fiatalokat vettek fel a csoportba, pedig az egykori tagok közül ma is aktívak sokan és más idősebb aktivisták is élnek a környéken nagy számba.. A facebook oldalukon azt írják 45 aktív tagjuk van a képeiken csak 10-15 fő látható.

Érkezett egy megkeresés a bejegyzéssel kapcsolatban:
Hallottam,hogy a blogodban ért minket egy kis kritika. Nem szerettük volna egy egykori csoport nevét ellopni és azzal visszaélni. Amikor a nevünk választva lett,nem gondoltunk arra,hogy már ezen a néven működött egy csoport. 
Most azonban a Gutai Andi segítségével megkerestünk régi tagokat.
Amit a létszámról írtunk az reális. A képeinken valóban csak 10-15 fő látható,mivel a legsikeresebb találkozónkon is "csak" 20-an voltunk. Sajnos nehéz úgy megszervezni egy találkozót,hogy közel 100%-os legyen a részvétel,de ezen dolgozunk,hogy minél többen legyünk!

A magyarázat számomra nem tűnik kielégítőnek, az alapító tudott az egykori csoportról, olyannyira, hogy nem csak a nevet, de a logót is "átmentette". Valóban nem egyszerű 45 embert egyszerre összeszedni, de egy olyan rendezvény, mint a Kitörésre való megemlékezés nem azonos egy hétvégi piálással, ha erre csak 15 ember megy akkor azt jelenti van 45 tag és ebből 15 aktív tag. Arra a felvetésre sem érkezett válasz, hogy az "összefogást" mi alapján szelektálják. Az alapító városában több, mint 10 aktív bőrfejű van, ebből csak egyel "fogtak össze" ezt elkülönülésnek vagy kirekesztésnek hívják és nem összefogásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://odin.blog.hu/api/trackback/id/tr55088267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2013.03.06. 08:23:32

Nem tudtak arról, hogy a városukban/környékükön egykor létezett egy ilyen nevű csoport? Ez olyan, mintha nálunk Hódmezővásárhelyen fiatal srácok sosem hallottak volna a Hyde Parkról...

Valaki. 2017.12.10. 19:30:23

Kecskeméti vagyok már születésemtől fogva, de az utóbbi időben nagyon eltűntek. Kb 3-4 éve semmit nem hallok róluk

Valaki. 2017.12.10. 19:30:24

@lancelotbéka: az utóbbi 3-4 évben semmi hír róluk itt Kecskeméten. Nem is hallok felőlük semmit.

Odin88 2017.12.10. 19:32:39

@Valaki.: Két és fél éve feloszlott.
süti beállítások módosítása