Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szűrővizsgálat

2011.10.22. 07:43

Fiatalabb korom egyik kedvenc őszi programja volt az Őszi BNV látogatása, mivel 20 éve nem voltam, gondoltam nosztalgiából most ismét elmegyek. Az öcsémmel és egyik ismerősével mentünk, pénteki napon a férfiaknak ingyenes volt, így szerencsére csak az útiköltség ment kárba. A rendezvény példátlanul alacsony színvonalú volt, még egy kisváros vállalkozói kiállítása is színvonalasabb.

Mivel a kevés kiállító nem sok érdekeset tudott felmutatni, hamar végig szaladtunk a két pavilonon amit megtöltöttek. Kifelé menet megláttuk a "buszt", szűrő vizsgálat felirattal, na ilyenen még úgysem voltunk, gondoltuk kipróbáljuk. Az egész 20 perc volt, vér-, testsúly-, szem-, tüdő-, szív- és még vagy 10 különböző vizsgálat. A végén mindenkinek sorolták mire kell figyelnie. Az öcsém (136Kg, 172cm, borotvált fej, 3 napos borosta, fekete bomber) előtt állóknak sorban mondták mennyit kell fogyni, mivel a kisöcsémnek nem mondtak semmit nagy bátran megkérdezte:

- Nekem nem kell fogynom?

- Önnek nem, önnek nőnie kell 25 centit.

Mellesleg megjegyzem jó ötlet volt bőrfejűnek öltözni, így megkíméltek minket a bátortalanabb kérdőíves illetők, akikből több volt, mint látogatóból.

süti beállítások módosítása