Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Motoros találkozó

2011.09.05. 21:12

Legnagyobb tiltakozásom ellenére én voltam azon szerencsétlenek egyike akit a cég önkéntes alapon kiküldött őrködni a helyi motoros rendezvényre.

Korábbi bejegyzésem igazolást nyert itt is, árpádsávos zászlók sehol, egy-két nemzeti színű zászló felbukkan elvétve, de már ez sem divat. A felvarróárusnál érdeklődtem, tavaly óta nem adott el egy darab árpádsávos felvarrót sem és a motorra tűzhető zászlókból sem kelt egy sem már vagy 2 éve.

Öröm az ürömben: tudtam venni egy mjölnir medált a tatabányai Pokol kapuja standján.

Egyébként volt minden, részegek, verekedés, részegen motorozás, cigányok harcos pólóban stb...

Egyik legszebb élményem az volt amikor két tucat milliomos vállalkozó teli torokból, mély átéléssel üvöltötte a Dinamit együttes dalának refrénjét: "aluljárók fia a sorsod valahol hibás"

Az est fénypontja a Dogs együttes volt, róluk csak jót mondhatok, tudnak zenélni, több mint 3 órát játszottak egyhuzamban, a rock és metál klasszikusok mellett Kárpátia, Egészséges Fejbőr és Ballagó idő feldolgozásokat is játszottak.

Másnap közölték velem, hogy a cégünk kiszállt a rendezvény támogatásából így nem fogják kifizetni a rendezvény őrzést. A szervezők ígéretet tettek, hogy kifizetik másnap (vasárnap) járandóságunkat, ez azóta sem történt meg. Nem baj, legalább nem kell hazudnom az adóbevallásban és még egy okkal több, hogy utáljam ezt a réteget.

 

süti beállítások módosítása