Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Én megmondtam

2011.06.11. 19:12

 Még a '90-es évek elején az akkori cégemnél óriási tésztavásárlási akciót csináltak. Tényleg óriási volt, két okból, a bolti ár feléért adták és hatalmas választék volt. A munkahelyünkre egy nyomtatott árlistát küldtek a fejlécén nagy betűkkel kiírva, Tészta vásár. Volt mindenféle, metéltek, lebbencsek, kockák stb. A lap alján az utolsó a T. rizs volt, mindenki hatalmas mennyiséget rendelt belőle mondván, hogy disznótorkor jól jön a hurkába, senkit sem tudtam meggyőzni, hogy az nem törmelék rizs, hanem tészta rizs. Persze amikor kihozták ki kellett fizetniük én meg fél ár feléért átvettem tőlük egy csomót.

Amikor a fagyi visszanyal

2011.06.09. 21:04

A '80-as évek végén néhány Jew Yorki úgy gondolta megkavarja a dolgokat egy kicsit és kitaláltak egy eszement történetet arról, hogy végül is a skinheadek azok csak amolyan kopaszra nyírt hippik voltak és aki nem olyan, mint ők azok nem is skinheadek.

Amikor Németországban elkezdték keményen üldözni a skinheadeket és mindenkit aki kapcsolatba került a hazafias nézetekkel néhány bátor fiatalnak az az ötlete támadt, miért ne lehetne a komcsik fegyverét visszafordítani ellenük. Átvették a szokásaikat, a megjelenésüket, a jelképeiket, kiforgatták a jelszavaikat, a tüntetéseken, koncerteken elvegyültek közöttük és belülről támadták őket. Ez a pár fiatal hatásosabban használta fel a söpredék fegyverét, mint annak idején az ellenségeik, mára ez a jelenség már világméretűvé nőtt és egyre erősebb.

 

süti beállítások módosítása