Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alternatív önéletrajz

2010.10.21. 12:35

Az elmúlt 10 évben több száz önéletrajzot adtam be különböző cégekhez, az estek 99.9%-ban bármilyen eredmény nélkül. Most is erre készülök, töb tucat szabványt átnéztem, ismerősöktől, szakemberektől kértem tanácsot, lemásoltam sikeres önéletrajzokat, szóval mindig próbálkozom.

Aztán eszembe jutott, hogy valami modernebbel kellene próbálkoznom, pusztán az igazságot leírni. Az, hogy hol és mit tanultam adva van, a több tucat tanfolyam, okj-s képzés szintén, mi lenne, ha leírnám, hogy nem csak az irodai alkalmazásokat ismerem a számítógén, meg a különböző raktározási, vállalati hálozati szoftvereket, hanem tudok csetelni, ismerem az ingyen sms szolgáltatókat, tudom mely oldalakon lehet csajokat felszedni stb.

Az állóképességem nem csak a sportban vagy az olyan munkahelyeken növeltem ahol nehéz fizikai munkát végeztem, hanem az utcán is: egyszer harmad magammal nekiestünk 5 cigánynak, de ők hírtelen 10-en lettek legalább 20 percig álltam az ütéseket míg földre kerültem, kell ennél jobb bizonyíték az állóképességre?

Teherbírásom, ide beilleszthetem az alábbi fotó, ezzel a fényképes önéletraz kitétel is teljesülne:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze aki még nem járt erdőben, az valószínűleg nem tudja milyen súlya van egy nyers akácfának.

A miért volt ennyi munkahelyem kérdést megelőlegezendő egyből odaírhatnám azt is, hogy a 40%-a megszünt, 50%-át kényszerből csináltam és amint lett jobb azt választottam, 10%-át költözés miatt kellett ott hagynom.

Mit várok én a cégtől: olyan keresetet amiből megélek, amiből évente 2x1 hetet pihenéssel vagy sporttal tölthetek, biztonságos kerékpártárolási lehetőséget, kultúrált tisztálkodási lehetőséget, emberséges hozzáállást és viselkedést a vezetőktől.

Mit nyújthatok én: A képességeim legjavát, ígéretet arra, hogy a szakmai fejlődésem érdekében mindent megteszek, továbbá én pusztán csak dolgozni szeretnék és nem azért pályáztam beosztotti állásra, hogy kitúrjam valamelyik vezetőt a pozíciójából.

 

süti beállítások módosítása