Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vörösiszap megint

2010.10.13. 22:34

A közelmúlt katasztrófájáról eszembe jutott, hogy annak idején (1988) a rendőrök összeszedtek mindenkit akinek valami kicsi kis köze lehetett egy bizonyos régi ügyhöz. Nagy szorgalmukban több mint 100 embert szedtek össze ebből közel 50-et azonnal le is tartóztattak, majd megtalálták azt a pár gyenge láncszemet aki hajlandó volt tanúskodni, így a szitán fenn akadt tízenegynéhány ember akit el is ítéltek.

Most is ezt kellett volna tenni, bevinni mindenkit aki kapcsolatban állt a céggel, még frissen a katasztrófa után, most nem ülnének nyugodtan a milliárdjaikon.

Vörösiszap

2010.10.12. 17:09

Nem nagyon szeretek a blogban napi dolgokkal foglalkozni, de ez most kikívánkozik belőlem.

Azok az elöntöttek akik újongtak amikor a gárdát feloszlatták, örülnének most annak a pár száz segítőkéznek?

Annak idején a szajoli vonatbalesetnél a szolnoki nemzetőrők hamarabb ott voltak mint a hivatalos segítség, azóta a nemzetőrségből kiutálták a fiatal tettre kész embereket és néhány öregember feszeng a nemzeti ünnepeken az egyenruhájukban.

Munkanélküli vagyok, rengeteg szabadidővel, szívesen mennék segíteni, de 36.000Ft-os segélyből nem telik vonatjegyre, a környéken pedig nincs olyan segélyszervezet amelyik szervezne buszt vagy más közlekedési eszközt a segítséghez, a munkaügyi központ vagy a városi szervezetek nem foglalkoznak ilyesmivel.

A honvédséget leépítették, a rendőrök a fosztogatást próbálják gátolni, a polgárőrök alkalmatlanok bármire. Nem lenne jó mégis egy szervezet amelyik ilyen esetekben ott lenne önként és tenné a dolgát?

 

süti beállítások módosítása