Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Punk - Skinhead ellentét

2008.10.28. 18:39

Már többen kérdezték, hogy ez hogyan robbant ki nálunk, hiszen régen együtt mozogtak a kopaszok és a punkok.

A Das Trottel nevű formáció kint töltött egy kevés időt a németeknél és amikor hazajöttek elmesélték, hogy kint ez már így van régóta és ez tök jó, így lett nálunk is. A hazajövetelük után a nevüket is kijavították nyelvtanilag helyesen Die Trottelre.

A közismert Oi-kor koncertes eset amikor Dudi bejelntette, hogy a punkok megfognak halni, már később volt.

    

20451849_315197355573214_1524988099955568190_o.jpg
Ez a hírhedt klub a Vasmunkástéri művházban volt, létrejöttében egy punk lány is segített aki megunta, hogy állandóan az ő klubjukban múlatjuk az időt, amiből kifolyólag a klub állandó közönsége nem igazán érezte jól magát.

Mi kétszer is megháláltuk, hogy létre jött a klubbunk, első alkalommal úgy 80-an meglátogattuk őket, az első pofont Durbincs kapta aki épp békítés okán jött elénk.

A másik alkalom az volt amikor nemzetközi punk fesztivált rendeztek a Ganzban, ide is úgy 80-an mentünk kifordított bomberban. Sajnos a közelben épp csőrepedés volt aminek okán egy csomó rendőr volt a klubnál, amikor megláttak minket az egyik megjegyezte, hogy jönnek a kukások. Amikor megláttuk a zsarukat úgy döntöttünk nem megyünk be, felszálltunk a villamosra, amit végig követett egy rendőrautó, a villamoson az egyik srác taréja lángra kapott, ezután némi dulakodás támadt amit a rendőrők is kiszúrtak és két megálló közt megállították a villamost. A punkok lerohantak, körbevették a kocsit, úgy hogy a rendőrök nem tudtak kiszállni, így vígan elszeleltünk. Egyedűl Zoránt fogták meg a Zsaruk a közelben, mert 2 lánnyal volt, de ő kimagyaráztak magát.

süti beállítások módosítása